Аkademsko pozorište 2019. otvara HUMANITARNOM predstavom

Akademsko pozorište SKC
Akademsko pozorište SKC

Аkademsko pozorište 2019. otvara HUMANITARNOM predstavom, u 2018. prikupljeno 80.000 dinara

Premijere, gostovanja, festivali, nagrade i sve to uz ogromnu podršku naše publike – ponosni smo na sve što je Akademsko pozorište Studentskog kulturnog centra Niš ostvarilo u prethodnoj godini. Posebna nam je čast i zadovoljstvo što smo, uz pomoć vernih ljubitelja pozorišta, odigrali 15 humanitarnih predstava i tako smo u 2018. godini za lečenje naših sugrađana prikupili 80.000 dinara.

Igrajući teatar improvizacije našu humanu misiju nastavljamo i ove godine, te ćemo tako repertoar u 2019. otvoriti upravo humanitarnom predstavom „Scena bez imena“. Igraćemo je 15. januara u 21 sat, u našem pozorištu. Karte za predstavu biće dobrovoljni prilozi, ovoga puta namenjeni lečenju male Teodore Cvetanović (2017), kojoj je neophodna transplatacija koštane srži u inostranstvu.

Do kraja januara nas, osim teatra improvizacije očekuju još četiri predstave. 17. januara na našoj sceni ćemo izvesti predstavu „Zeus EX“, 22. januar rezervisan je za predstavu „Mučenici“, a 24. za predstavu „Predrgađe“. Poslednjeg dana januara, 31. u četvrtak izvešćemo predstavu „Hadersfild“.

Karte se mogu kupiti u agenciji „Travego“, kao i u prostorijama Akademskog pozorišta na dan igranja predstave.

Početak svih predstava zakazan je za 21 sat.

Želimo da se zahvalimo publici koja već godinama prati naš rad, podržava naš trud i daje nam želju da na svakom izvođenju predstave budemo još bolji i kreativniji – zbog te publike i ljubavi prema pozorištu koju delimo sa njom mi postojimo! Ove godine igraćemo i naše kultne predstave, ali ćemo pokazati i nešto novo i sasvim drugačije kroz nekoliko premijera koje nas očekuju…

Vidimo se u pozorištu!