Virtuelni sajam zapošljavanja od 21. decembra na platformi Nacionalne službe

NSZ Niš
NSZ Niš

Filijala Niš Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Specijalizovani virtuelni sajam zapošljavanja u okviru Foruma naprednih tehnologija, u četvrtak 21. decembra od 10-14 časova. Sajam se održava na platformi www.nsz-virtuelnisajam.rs korišćenjem inovativne tehnologije koja obezbeđuje jednostavan pristup i virtuelno okruženje prilagođeno korisnicima.

Na Specijalizovanom virtuelnom sajmu zapošljavanja mogu učestvovati svi koji su zainteresovani, bez obzira da li se nalaze na evidenciji NSZ.

Pored mogućnosti da se direktno prijave na ponuđene poslove tražioci posla imaće i priliku da direktno razgovaraju sa poslodavcima iz brojnih kompanija koje će biti prisutne na platformi (chat opcija, klikom na štand sa nazivom kompanije), moći će da saznaju kako se piše radna biografija (CV), kako voditi intervju sa poslodavcem.

Takođe, imaće će prilike i da se informišu o Forumu naprednih tehnologija koji se istog dana organizuje u Naučno tehnološkom parku u Nišu.

Na Specijalizovanom virtuelnom sajmu zapošljavanja biće prisutni i partneri sajma o kojima će tražioci zaposlenja imati prilike da se informišu i da se upoznaju kako o njihovim načinu rada tako i sa brojnim mogućnostima dodatne edukacije i usavršavanja veština koje nude.