Vikend u Nišu: 13.3 -15.3.2020

Vikend u Nišu
Vikend u Nišu

Osim sa prolećnim vremenom u vikend ulazimo i sa lepim raspoloženjem za koje će se pobrinuti klubovi i kafići u gradu.

Maler petka 13. razbiće Dejan Kramer u kafe baru Dnevna soba. Pop rok veče počinje u 21:30, a domaćini kažu da će učiniti sve da se prijatno osećate uprkos baksuznom datumu.

U drugom delu grada, u kafani Dom rukometa svira bend „Žute dunje“, a kako organizatori kažu boriće se protiv virusa muzikom i rakijom.

Oni koji ipak biraju pivo, u pivnici Chester British Pub moći će da uživaju u nastupu benda Lucky Johny trio.

Subota, 14. mart donosi dobre zvuke da rasteraju kišu. U kafiću Truba od 21:30 nastupa bend Addict the cat, pa će posetioci moći da uživaju uz note klavira, trube, bas gitare, bubnja i gitare.

Ljubiteljima akustike i piva u pivnici Dve krigle sviraće Dionis Bend, od 21 čas, dok će za one koji vole elektronske zvuke u noćnom klubu Liv od 22 časa nastupiti Ivan Kocić.

Ukoliko, pak, tragate za nečim drugačijim, plesni klub Tango siesta poziva sve Nišlije koje bi da se oprobaju u plesu da ih posete od 19:30 časova. Prvi i probni čas je besplatan, a biće i popusta za studente i penzionere.

Na repertoarima bioskopa ovog vikenda su filmovi Hotel Beograd, Gospoda, Zov divljine i Otac. O terminima projekcija možete se informisati na sajtovima bioskopa Cineplexx i Vilin grad.

 

Autor: N.M

Dostava hrane u Nišu