Talentovana deca niških vrtića u „Pozorišnim čarolijama“

Predstava
Foto: PU Pčelica

Talentovana deca niških vrtića nastavljaju da svojim čarobnim sjajem obasjavaju naš grad.

Posle manifestacije „Plesom do znanja i zdravlja“ na stadionu Čair  i Pčelicinog karnevala odnosno maskenbala, u okviru manifestacije „Dani Pčelice“ tokom maja, održane su i „Pozorišne čarolije“ PU Pčelica.

Predstava "Grad kakav želimo"; Foto: PU Pčelica
Predstava „Grad kakav želimo“; Foto: PU Pčelica

U čarobni svet mašte i pozorišta vodila su nas deca vrtića „Maslačak“, „Leptirić“ i „Bajka“.

„Graja je utihnula i glumački talenat naših malih i vrednih pčelica ušao je u svaki kutak Pozorišta lutaka. Najstarija grupa vrtića „Maslačak“ odigrala je predstavu  Grad kakav želimo. Njihova slatkoća, opušteno kretanje po sceni, uživanje kao da su tu svakodnevno, očarali su publiku u prepunoj sali“, kažu u PU „Pčelica“.

Lakoću glumačkog izraza pokazali su i mališani vrtića „Bajka“ predstavom „Pokondirena tikva“. „Leptirići“ su uzleteli posle uspešno izvedene predstave „Princ i monah Sava“.

Predstava "Princ i monah Sava", Foto: PU Pčelica
Predstava „Princ i monah Sava“, Foto: PU Pčelica

„Deca najstarijih grupa vrtića Maslačak, Leptirić i Bajka plenili su na Pčelicinim „Pozorišnim čarolijama“, oplemenili i dotakli magijom glume srca svih prisutnih. Šalje veliko hvala predsednici žirija Dragani Jovanović, glumici Narodnog pozorišta. Predškolci su ponovo bili na visini zadatka, a Niš je dobio još jednu manifestaciju kojom može da se ponosi“, kažu u ovoj predškolskoj ustanovi.

Podsetimo, završna manifestacija Dana Pčelice biće svečana akademija PU “Pčelica” Niš, 6. juna u Pozorištu lutaka.