Šta se to krije iza Eura?!

Srpske navijače, pored vere da će naši ’orlovi’ pre svega dostojno predstavljati Srbiju i da će na terenu dati sve od sebe u vrlo nezgodnoj grupi sa Englezima, Dancima i Slovencima, intrigira i kojih su to idealnih 11 startera za premijerni meč, ali i jedno nesvakidašnje pitanje šta se to zapravo krije iza Eura?

Misteriozne poruke na bilbordima po prestonici i nekoliko drugih gradova po Srbiji, poslednjih dana podigli su dosta bure među građanima koji sada nestrpljivo iščekuju kako bi saznali odgovor na ovo zagonetno pitanje i otkriju upakovanu tajnu koja se nalazi na platou ispred ulaza u poznati beogradski tržni centar Ušće.

Pre nego što fudbaleri otvore vrelo sportsko leto i pomno ispratimo igre i rezultate naše selekcije, čekamo petak 7. jun da konačno otkrijemo šta se to iza Eura sakrilo i svojim mirovanjem napravilo toliku buku, dodatno podgrejavši navijačku euforiju i sveukupnu atmosferu u našem glavnom gradu, ali i celoj zemlji.

Oni koji nemaju privilegiju da otputuju u Nemačku i na stadionu uživaju u uzbudljivim utakmicama naših reprezentativaca to će svakako uraditi u sopstvenoj režiji, u stanovima, kućama, kafanama, trgovima ili kladionicama.

Ipak, pored svih tajni, misterija i nepoznanica jedno je ipak sigurno – do tada ćemo već saznati šta se to krije iza Evropskog

Global Digital Clinik