Predsednik GO Medijana apelovao na Nišlije da ne donose pirotehniku na doček Pravoslavne Nove godine

Gradska opština Medijana, za svoje sugrađane i sve goste iz Srbije i regiona, koji praznične dane provode u našem Gradu, tradicionalno organizuje doček Pravoslavne Nove godine, u parku Sveti Sava. Predsednik Opštine Nebojša Kocić ujedno je zamolio sugrađane „da ne donose pirotehniku, jer je za ponoć predviđen vatromet, koji je obezbedila opština Medijana“.

Doček Pravoslavne Nove godine, tradicionalno u organizaciji opštine Medijana, uz koncert Amadeus benda, počinje u 22.15 i trajaće neki minut iza ponoći.

„Gradska opština Medijana, jedna je od retkih opština, koja nije odustala od tradicije organizovanja dočeka Pravoslavne Nove godine, jer želi da čuva tradiciju, po kojoj je prepoznatljiva“ dodaje Kocić.

„Čestitam Pravoslavnu Novu godinu, svim Nišlijama i gostima, koji su u Niš došli da proslave 2024.godinu, po julijanskim kalendaru, sa željom da nas bude više i da Gradska opština Medijana, iz godine u godinu, bude bogatija za nove sugrađane, jer su deca najvredniji dar života, a opština je tu da pomogne, da njihovo odrastanje, bude što srećnije“ poručio je predsednik Nebojša Kocić.