Počelo slanje predloga za nagradu “11. januar”

Nagrada 11.januar
Nagrada 11.januar

Nagrada “11. januar” najveće je priznanje koje građanin ili pravno lice mogu dobiti od Grada. Nagrada se sastoji od diplome, statuete “Oslobodiocima Grada Niša” i novčanog iznosa, a ove godine Grad će primati predloge do 15. decembra.

Predlog za nagradu može podneti svaki građanin ili pravno lice. Predlog se podnosi u pisanoj formi sa obrazloženjem dostignuća koje se predlaže. Uz obrazloženje se takođe podnosi i potrebna dokumentacija (radna biografija kandidata, dva primerka publikovanog dela, kataloga, CD ili DVD, planovi, projekti ili odgovarajuća dokumentacija ako po prirodi stvari delo nije moguće dostaviti, kritike, stručna mišljenja i sl.).

Prijave se šalju na adresu: Skupština Grada Niša, sa naznakom “Za Komisiju za nagrade Grada Niša”, ulica Nikole Pašića br. 24 ili ne e-mail: komisije.sg@gu.ni.rs.

Ove godine nagrade u pojedinačnoj selekciji dobio je Dragan Stojković Piksi i jedini specijalista tranfuzijske medicine niškog Kliničkog centra Milan Lazarević. Kolektivnu nagradu dobila je 63. padobranska brigada Vojske Srbije, kao i Klub privrednika Naissus i Centar za socijalni rad “Sveti Sava”.

Global Digital Clinik