“Nišvil” i ove godine poziva mlade na muzičke radionice

nišvil

Besplatne radionice za većinu instrumenata koji se koriste u džezu – klavir, gitaru, bas, bubnjeve, limene i drvene duvačke instrumente, biće održane i ove godine u okviru niškog džez festivala. Iz “Nišvil-a” pozivaju mlade muzičare da se prijave najkasnije do 30. jula.

I ove godine Nisville jazz festival organizuje besplatane radionice za većinu instrumenata koji se koriste u džezu, klavir, gitara, bas, bubnjevi, limeni i drveni duvački instrumenti, vokal, ali i na predavanja o improvizaciji, kompoziciji, aranžiranju.

Takođe, iz Nišville jazz festival-a pozivaju polaznike radionica uzrasta do 16 godina da u prijavi upišu ako su zainteresovani da se paralelno uključe i u program “Jazz for Kids”.

Popunjene prijave treba da sadrže sledeće podatke: Ime, prezime, broj telefona i email, koje zatim treba poslati  na mail workshop@nisville.com , najkasnije do 30.jula 2021.

Iz “Nišvila” ističu da je broj polaznika ograničen, a da izabrani polaznici radionica imaju mogućnost kupovine ulaznica upola cene.