Niš dobija luksuzan stambeno – poslovni kompleks sa SPA centrom, Planet Residence

Na prestižnoj lokaciji u ulici Blagoja Parovića u Nišu, niče stambeno – poslovni kompleks  Planet Residence.

Kompleks je projektovan kao kondominijum zatvorenog tipa, sa privatnim parkom, recepcijom, profesinalnim održavanjem i obezbeđenjem 24/7 tako da budućim stanarima pruža maksimalni osećaj sigurnosti i privatnosti.

U kompleksu Planet Residence biće ukupno 413 stambenih jedinica različitih struktura, od studija do petosobnih i penthaus stanova. Osmišljen je tako da odgovara različitim potrebama svih generacija i različitim životnim stilovima.

Planet Residence nudi ono što životni prostor čini lakšim, lepšim i udobnijim.

U okviru kompleksa će se naći ekskluzivan SPA centar sa bazenom za odmor  i relaksaciju. Različiti trgovinski i uslužni lokali biće smešteni u prizemlju kompleksa na 4.500 m2, a u podzemnim etažama objekta nalazi se parking prostor sa 503 parking mesta. Za izgradnju se koriste prirodni materijali najviše klase, uz velike staklene površine koje naglašavaju eleganciju životnog prostora i ispunjenog svetlošću. Spoljašnjost kompleksa odlikuje moderna fasada. Druga glavna karakteristika objekta vidljiva spolja su velike staklene površine i panoramski prozori, koji daju stambenim jedinicama dobru osvetljenost i prijatnost za život.

Kompleks Planet Residence daje gradskom ambijentu posebnu estetsku vrednost i postaje novi simbol grada Niša. Projekat je na lokaciji sa dobrim komunikacijskim vezama sa važnim gradskim sadržajima i svim delovima grada. Neprocenjiva prednost kompleksa je blizina reke Nišave, parka, dečijih vrtića, škola, poslovno – trgovinskih objekata i medicinskih ustanova. Planirano završetak objekta je u avgustu 2024. godine.

Profesionalci iz našeg prodajnog tima će vam dati i preporuku kako da odaberete stan krojen baš po vašoj meri. Biće uz vas u svim fazama kupoprodajnog procesa od prezentacije stanova i odabira doma do primopredaje ključeva. Iza projekta Planet Residence sa ponosom stoji kompanija Planet Capital. Nastala iz firme Put-inženjering sa jasnim ciljem da bude fokusirana na izgradnji stambeno – poslovnog kompleksa Planet Residence u Nišu.

Sve informacije u vezi sa prodajom stanova u kompleksu Planet Residence možete dobiti u našoj prodajnoj kancelariji.