Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!

Job Fair
Job Fair

Udruženje studenta tehnike evrope – BEST Niš ove godine, po dvanaesti put, organizuje Sajam poslova i stručnih praksi ,,Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!”.

Cilj ovog dogadjaja je da studentima, diplomcima i postdiplomcima pruži šansu da stupe u kontakt sa poslodavcima i na taj način im olakša potragu za radnim iskustvom. Sajam će biti održan 2. i 3. marta 2020. godine u holu Elektronskog fakulteta, Univerziteta ​u ​Nišu. 

Posetiocima sajma se pruža mogućnost da stupe u direktnu komunikaciju sa predstavnicima kompanija, koji su u potrazi za mladim, ambicioznim i visokokvalifikovanim kadrovima, i lično im predaju svoje radne biografije. Takođe, posetioci sajma će biti u mogućnosti da prisustvuju besplatnim radionicama, tribinama kao i prezentacijama kompanija učesnica. BEST Niš pokušava da motiviše sve one koji su u potrazi za poslom da budu aktivni, jer će možda baš na ovom sajmu doći do posla ​za​ koji ​su ​se​ usavršavali.

Više informacija o samom sajmu i njegovom sadržaju, kao i sve novosti o kompanijama i pokroviteljima možete ​pronaći​ na ​zvaničnom ​sajtu​ sajma ​www.jobfairnis.rs. 

Trenutno su otvorene prijave za intervjue kod pojedinih kompanija, učesnica ovogodišnjeg sajma, a formu za prijavu moguće je popuniti na gorespomenutom sajtu do 17. februara.

Na istom sajtu svi zainteresovani mogu načiniti i prve korake ka pronalaženju posla time što će ostaviti svoju biografiju u našoj novoj elektronskoj CV bazi. Baza će biti na raspolaganju svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše​ odgovara. Sve podatke koje budu ostavili u našoj bazi biće čuvani u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.