Grad Niš: “Isticanje srpske i nemačke zastave povodom posete Angele Merkel Srbiji”

grad niš
Foto: Zvanični sajt Grada Niša

Nakon što je Naissus. info objavio tekst u kome se postavlja pitanje zbog čega su postavljene nemačke zastave u centru Niša, oglasili su se i iz Grada Niša.

U centralnom delu Niša istaknute su srpske i nemačke zastave povodom posete nemačke kancelarke Angele Merkel Srbiji, navodi se na zvaničnom sajtu Grada Niša.

Predsednik Aleksandar Vučić više puta je isticao ogromnu pomoć Angele Merkel 2015. godine kada je Hrvatska uvodila sankcije Srbiji zbog migranata i njenoj podršci Berlinskom procesu, piše na sajtu Grada.

Veliku podršku Srbija je imala od strane Angele Merkel i njene vlade i u podsticanju investitora da dođu u Srbiju, konstatuju.

Isticanje srpskih i nemačkih zastava je u čast Angele Merkel za svu pomoć pruženu Srbiji. Poseta nemačke kancelarke Srbiji je jedna od poslednjih diplomatskih aktivnosti pred kraj njenog mandata, zaključuje se na zvaničnom sajtu Grada Niša.

Podsetimo, Naisuss.info jutros je objavio tekst u kome se postavlja pitanje zbog čega su postavljene nemačke zastave u centru Niša, imajući u vidu dolazak Angele Merkel u zvaničnoj poseti Beogradu.