Grad izlepljen plakatima, Nišlije se uključile u potragu za nestalim mladićem

potragu
Foto: Naissus Info

Još nema rezultata potrage za nestalim Jovanom Veselinovićem čiji se trag gubi u sredu, neposredno pre ponoći. Kako bi pomogli policiji, prijatelji porodice, brojni aktivisti ali i građani Niša uključili su se u potragu za nestalim mladićem, pa je juče skoro ceo grad osvanuo oblepljen plakatima sa njegovom fotografijom i informacijama.

Osim lepljenja plakata sa fotografijom Jovana Veselinovića(18) i potrebnim informacijama, brojne Nišlije obilaze i lokale u kraju u kojem je mladić poslednji put viđen. Fotografije su podeljene i taksi udruženjima, a osim toga građani na društvenim mrežama dele fotografije  mladića koji je nestao u sredu oko 23 sata.

U potragu su se uključili i vlasnici pasa tragača, kao i pojedina privatna obezbeđenja. Građani apeluju na sve Nišlije da obrate pažnju i provere svoje krovove i pudrume u zgradama i kućama, i da ukoliko dođu do bilo kakve informacije prijave policiji.

Podsećamo, prema objavi na Fejsbuku njegove majke Milice Cvetković, njen sin Jovan je na sebi imao farmerice, crne patike, crni duks i tamnu jaknu, a poslednji put viđen je na Bulevaru Nemanjića u sredu oko 23 sata.

 

 

Dostava hrane u Nišu