Da ostvare poslovne kontakte i razviju liderske veštine. Konferencija ’’Novi Lideri’’ poziva mlade na besplatne radionice

Tokom novembra, u pet gradova Srbije održava se konferencija Novi lideri (New Leaders Conference) koja je projekat međunarodne studentske organizacije AIESEC. Cilj konferencije je da podstakne mlade da razvijaju svoje liderske veštine i naprave prvi korak ka kreiranju pozitivnih promena u društvu. Namenjena je svim mladima od 18 do 30 godina, a učešće je potpuno besplatno.

Konferenciji ’’Novi lideri’’ prva stanica biće Niš 16. novembra.

U Nišu će se konferencija održati u Naučno tehnološkom parku koji je i partner u samoj organizaciji konferencije.

Učesnike očekuju radionice o HR-u i projektnom menadžmentu koje drže stručnjaci iz kompanija Lilly, Dual Soft i Foundever kao i priče inspirativnih govornika Milica Ličina Čalija, Marko Jovašević i Snežana Đurić.

Od posebnog značaja jeste upavo i prilika za networking sa kompanijama koje drže radionice. Networking je prilika za mlade da ostvare kontakte, pričaju o profesijama, više se informišu o svojim strukama i iskoriste te kontakte za sebe u budućnosti.

Tema ovogodišnje konferencije je Autentično liderstvo-početak promene. Autentičnost je liderstvo novog doba i u teoriji predstavlja najviši i najmoćniji nivo pozitivnog uticaja. Mladima je iz dana u dan potrebno sve više prostora za razvijanje ovakvih