DA LI STE JE VIDELI TAMARU ZLATKOVIĆ? Nišlijki se izgubio svaki trag u Milanu, prijatelji i porodica hitno traže pomoć!

Na društvenoj mreži “Fejsbuk” objavljen je apel za bilo kakvom informcijom koja bi pomogla da se pronađe Tamara Zlatković (46), Nišlijka sa češkim pasošem, sa kojom porodica i prijatelji nemaju nikakav kontakt od 14.decembra ove godine, nakon što se iz Venecije preselila u Milano.

-Molimo vas da pomognete da pronađemo Tamaru Zlatković rođenu 5. novembra 1976. godine u Nišu, koja je živela u Veneciji sa češkim pasošem. Iz Venecije se 29. novembra 2022.godine seli za Milano gde boravi u hotelu u severnom delu Milana (ne zna se u kom), dok u međuvremenu traži stan u kome bi živela. Poslednji put su roditelji i prijatelji kontaktirali s njom u periodu od 10. do 13.decembra a zatim joj se 14.decembra 2022. gubi svaki trag, prestaje da bude aktivna na mrežama i telefon joj je nedostupan.

Molimo za bilo kakvu informaciju koja može da pomogne da pronadjemo Tamaru. Tamara nije osoba koja bi svojevoljno prestala da se javlja i kontaktira sa svojima. Ako imate bilo kakvu informaciju javite policiji, navedeno je u objavi na “Fejsbuku”.