Balkan Bet otvara vrata trećem lokalu u Nišu

Niš je grad poznat po dobroj zabavi. Zbog toga i nije veliko iznenađenje vest da Balkan Bet nastavlja širenje mreže u gradu u kome je prisutan već pet godina. Nišlije kao poznavaoci vrhunskog provoda, ujedno su i veliki izazov za svakog ugostitelja, jer vrlo dobro znaju da procene kvalitet ponude – bilo da je reč o kafićima, kladionicama ili drugim mestima za provod.

Šta je to što izdvaja Balkan Bet?

Balkan Bet nastavlja da razvija svoj jedinstveni koncept Centra dobre zabave, jer svojim igračima i posetiocima želi da pruži sve na jednom mestu. Osetite adrenalin na slot aparatima, sastavljajući dobitne tikete ili prateći tok neke virtuelne igre. Ako ste više za opušteniju varijantu, udobno se zavalite sa vašom ekipom i uživajte u kvalitetnoj ponudi pića po najpovoljnijim cenama. Izdvajamo ponudu piva renomiranog brenda Heineken, među kojima je i Zaječarsko koje možete popiti po ceni od samo 130 dinara. Ako je potrebno nešto da vam s nogu podigne energiju, kad ste u prolazu, svratite na espresso za samo 60 dinara. Balkan Bet je uvek bio dobar domaćin, pa u narednih mesec dana, sve posetioce novog lokala očekuje i jedno besplatno piće dobrodošlice.

Poslastica za profesionalne igrače

Ljubitelji igara na sreću i sportskog klađenja dobro znaju da se ponuda ovog brenda izdvaja po dobrim kvotama na sportsko klađenje, velikom slot klubu sa najsavremenijim aparatima i širokoj ponudi igara kao i elektronskom ruletu. Igrači Balkan Beta su navikli na brojne zanimljive promocije i nagrade. U novom lokalu dodatno vas očekuju vaučeri za slot i kladionicu, pokloni, kao i poklon uplata direktno na nalog za sve one koji svoj online nalog otvore na licu mesta.

balkan bet novi objekat NisGde se tačno nalazi novi centar dobre zabave

Novi lokal nalazi se u okviru trenutno najvećeg naselja u izgradnji, u ulici Milana Blagojevića broj 57 i verujemo da će vrlo brzo postati omiljeno mesto za druženje. Ujedno, to je i veliko pojačanje postojećim lokalima Balkan Beta koji se nalaze na dve lokacije u Nišu, u ulici Bulevar Medijana 21 u okviru retail centra STOP SHOP, kao i u ulici Bulevar Dr. Zorana Đinđića 21.

Sa nestrpljenjem očekujemo vaše prve recenzije novog Balkan Bet lokala u Nišu.

Javite da li je zaista tako dobar kao što se priča.

Global Digital Clinik