Akcija dobrovoljnog davanja krvi “Kap za život”

"Kap za život"

Nastavljamo tradiciju! AEGEE-Niš poziva sve zainteresovane da se i ove godine priključe akciji dobrovoljnog davanja krvi pod nazivom „Kap za život“.

Dan ljubavi je pravo vreme da podelimo ljubav i pomognemo onima kojima je pomoć zaista potrebna. Vaša jedna kap, nekome znači ceo život.

Ukoliko imate između 18 i 60 godina, više od 45kg, nemate visok krvni pritisak, dijabetes ili bolest srca, ukoliko niste imali operaciju u proteklih 6 meseci i niste donirali krv u proteklih 3 meseca, pridružite nam se 14. februara u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi (bulevar dr Zorana Đinđića 48) od 11:00 do 14:00h.

Budite deo naše akcije, proverite svoje zdravlje, upoznajte se sa našim članovima, saznajte ponešto o svojoj krvnoj grupi, a pre svega, dođite da svi zajedno pokažemo svoju humanost!

Možda ne možeš da budeš svačiji heroj, ali možeš nečiji.

Budi heroj, spasi život!

AEGEE je multidisciplinarna studentska organizacija u Evropi koja promoviše prekograničnu saradnju, komunikaciju, integraciju među studentima i trudi se da društvo sutrašnjice bude otvoreno i aktivno. Deluje u 270 univerzitetskih gradova, u 40 zemalja žirom Evrope i ima oko 13000 članova. AEGEE-Niš već 20 godina okuplja mlade, kreativne i ambiciozne ljude i otvorena je za studente svih fakulteta

Exe-Net