Penjalica grebalica model E

1 of
Prethodna Sledeća

Detalji Oglasa

  • Objavljen: 23/02/2024

  • Stanje: new

  • Lokacija: Niš

  • Telefon: 0643590795

  • Pregleda: 77

Opis Oglasa

 Mačje drvo sa stambenim delom, platformom u središnjem delu, stubićima za grebanje, četkom za samostalnu negu i lopticama za igru.

Ojačana osnova pruža dodatnu stabilnost, a komotan ležaj sa izdignutom ivicom, udobno je mesto za spavkanje i odmor, dok mekani stančić nudi dodatnu privatnost za osamu. Može da ugosti par manjih maca, a stubići od prirodnog sisala i četka držaće njihove kandžice podalje od nameštaja, dok će im 2 loptice pružiti dodatnu zanimaciju i zaokupiti pažnju, kao i štapić za zadirkivanje u obliku miša koji će im se sigurno dopasti.

Upotreba zdravih i ekološki prihvatljivih materijala neće štetiti zdravlju vaših maca.

Dimenzije: 54x39x83cm
Boja: siva i bež
Stiže potpuno novo i fabrički upakovano!
Cena: kontakt

NAPOMENA:        
U cenu penjalice je uračunata vrednost samog artikla, medjunarodna poštarina i naša carina, s napomenom da cene nisu fiksne, da variraju svakoga dana i da njih odredjuje isključivo sam proizvodjač.        

Prilikom naručivanja plaća se avans od 30% od ukupne cene (kao garancija da će paket biti preuzet) i to isključivo putem elektronskog bankarstva (e-banking) sa vašeg tekućeg na moj tekući račun, kako bi uplata što pre legla i kako bih ja penjalicu odmah poručio po aktuelnoj ceni, ali i u slučaju lakšeg povratka sredstava na vaš račun ukoliko se desi da naručeni artikal trenutno nije dostupan (ja nemam tačan uvid u stvarno stanje artikala na lageru, to zna samo proizvodjač). Konačna cena penjalice se utvrdjuje na dan uplate avansa, a ostatak cene (70%) + domaća poštarina (post express ili sl. ), plaća se po prispeću pošiljke na vašu adresu (pošto paket najpre stiže kod mene).          

Penjalice se naručuju direktno od proizvodjača (Kina) ali stižu fabrički upakovane, DHL-om iz magacina nekih od zemalja EU (Nemačke, Češke, Španije, Francuske) u roku od 7-10 dana.