classiera loader

Uputstvo

 

Uputstvo za objavljivanje novih malih oglasa

Objavljivanje oglasa je jednostavno, pratite sledeće korake:

1. Kliknite na link Postavi novi oglas koji se nalazi u gornjem desnom uglu na bilo kojoj stranici.

2. Ukoliko ste već registrovani unesite korisničko ime i lozinku, ako niste kliknite na Registracija link koji se nalazi u gornjem desnom uglu.

Zašto registracija ?

Registracija podrazumeva samo odabir korisničkog imena i lozinke, nakon čega ćete odmah moći da objavite novi oglas.

Prilikom registracije biće neophodno da unesete vaše podatke koji će činiti Deklaraciju.

Ovo je potrebno kako biste kasnije mogli sami da izmenite vaš oglas ili da ga stopirate kako se više ne bi pojavljivao na sajtu.

Naslov – budite konkretni, a ne uopšteni, to je u vašem interesu. Ako kažete samo Prodajem, niko ne zna šta prodajte osim ako ne klikne na oglas, a mnogi to neće uraditi.  Umesto toga, napišište u naslovu šta prodajete.

Primeri dobrih naslova: Prodajem stan u Novom Sadu,  Iznajmljujem garsonjeru na Novom Naselju, Časovi engleskog jezika itd

Primeri loših naslova: Prodajem, iznajmljujem, Garsonjera, Stan, itd

Ključne reči (ili oznake) – ključne reči bliže opisuju vaš oglas, unesite što više jer time povećavate šanse da neko pronađe oglas.

Dodajte fotografije ako imate, nije obavezno, ali je svakako dobro da potencijalni kupci i klijenti vide fotografiju onoga što nudite.

Pre nego što objavite oglas pogledajte na trenutak Pravila i Uslove za objavljivanje oglasa.

Nemojte objavljivati isti oglas više puta, pisati sav tekst naslova i teksta velikim slovima, inače će vaš oglas biti obrisan bez obaveštenja.