Stub penjalica Kaktus 2

1 of
Prethodna Sledeća

Detalji Oglasa

  • Objavljen: 26/02/2024

  • Stanje: new

  • Lokacija: Niš

  • Telefon: 0643590795

  • Pregleda: 49

Opis Oglasa

   Model penjalice od poda do plafona u obliku kaktusa, podesive visine, sa 7 nivoa, 3 ležaljke i kućicom, u zeleno-braon boji, sigurno će privući punu pažnju vaših maca i savršeno se uklopiti u ambijent dnevne sobe, istovremeno pružajući vašim krznenim ljubimcima dovoljno mesta za odmaranje i rekreaciju.     

Dizajnirana za mace koje vole da budu na visini, ova penjalica se može podesiti uz pomoć zatezne šipke za visinu plafona od 216-285cm, bez potrebe da se buše rupe na plafonu, tako da je možete postaviti bilo gde u svojoj sobi.     

Ovo dovoljno visoko mačje drvo sadrži mnoštvo aktivnosti koje će vaše mace zaokupiti i zabaviti. Bez obzira na to da li žele da se udobno smeste u kućici, da sede na nekoj od platformi ili samo da predahnu u visećoj korpi, u svakom trenutku mogu da nađu svoje odgovarajuće mesto. Sisal kanapom obloženi stubovi i daska za grebanje će im omogućiti da ispune svoju neutoljivu žedj za oštrenjem kandži.     

Za razliku od penjalice sa jednim stubom, ovaj dobro izbalansirani dizajn sa 2 stuba, daje dodatnu čvrstinu i stabilnost celoj strukturi koja omogućava vašim macama da se bezbedno penju i skaču gore-dole.     

Dim. 20 x 40 x 216 (285)cm  

Stiže potpuno novo i fabrički upakovano!       Cena: kontakt

 

NAPOMENA:        
U cenu penjalice je uračunata vrednost samog artikla, medjunarodna poštarina i naša carina, s napomenom da cene nisu fiksne, da variraju svakoga dana i da njih odredjuje isključivo sam proizvodjač.         

Prilikom naručivanja plaća se avans od 30% od ukupne cene (kao garancija da će paket biti preuzet) i to isključivo putem elektronskog bankarstva (e-banking) sa vašeg tekućeg na moj tekući račun, kako bi uplata što pre legla i kako bih ja penjalicu odmah poručio po aktuelnoj ceni, ali i u slučaju lakšeg povratka sredstava na vaš račun ukoliko se desi da naručeni artikal trenutno nije dostupan (ja nemam tačan uvid u stvarno stanje artikala na lageru, to zna samo proizvodjač). Konačna cena penjalice se utvrdjuje na dan uplate avansa, a ostatak cene (70%) + domaća poštarina (post express ili sl. ), plaća se po prispeću pošiljke na vašu adresu (pošto paket najpre stiže kod mene).          

Penjalice se naručuju direktno od proizvodjača (Kina) ali stižu fabrički upakovane, DHL-om iz magacina nekih od zemalja EU (Nemačke, Češke, Španije, Francuske) u roku od 7-10 dana.