Penjalica grebalica model G

1 of
Prethodna Sledeća

Detalji Oglasa

  • Objavljen: 26/02/2024

  • Stanje: new

  • Lokacija: Niš

  • Telefon: 0643590795

  • Pregleda: 63

Opis Oglasa

 Mačje drvo/penjalica visine 154cm sa 6 nivoa, 9 stubića za grebanje od prirodnog sisal kanapa i kružnom osnovom.

Ova penjalica je dizajnirana sa velikim okruglim postoljem kako bi bila stabilnija i izbeglo ljuljanje ili prevrtanje, a priloženi komplet protiv prevrtanja može pričvrstiti penjalicu na zid radi dodatne stabilnosti. Pogodna i za više mačaka jer im pruža beskrajnu zabavu, ova kružna penjalica je savršena za igranje, skakanje, provlačenje kroz šuplju platformu kao i interaktivno igranje visećom lopticom, a izležavanje i posmatranje teritorije i dešavanja u kući sa najviše platforme – udobnog krevetića, je nešto što se samo poželeti može.

Penjalica poseduje puno područja za grebanje, čak 9 stubića (na svakom od nivoa) obloženih prirodnim sisalom pružiće vašim macama i više nego dovoljno mesta za grebanje i istezanje, a vaš nameštaj bezbednim od njihovih kandži.

Dimenzije: 54×154 cm
Težina: 14,5 kg
Boja: bež i siva
Stiže potpuno novo i fabrički upakovano!
Cena: kontakt

NAPOMENA:        
U cenu penjalice je uračunata vrednost samog artikla, medjunarodna poštarina i naša carina, s napomenom da cene nisu fiksne, da variraju svakoga dana i da njih odredjuje isključivo sam proizvodjač.        

Prilikom naručivanja plaća se avans od 30% od ukupne cene (kao garancija da će paket biti preuzet) i to isključivo putem elektronskog bankarstva (e-banking) sa vašeg tekućeg na moj tekući račun, kako bi uplata što pre legla i kako bih ja penjalicu odmah poručio po aktuelnoj ceni, ali i u slučaju lakšeg povratka sredstava na vaš račun ukoliko se desi da naručeni artikal trenutno nije dostupan (ja nemam tačan uvid u stvarno stanje artikala na lageru, to zna samo proizvodjač). Konačna cena penjalice se utvrdjuje na dan uplate avansa, a ostatak cene (70%) + domaća poštarina (post express ili sl. ), plaća se po prispeću pošiljke na vašu adresu (pošto paket najpre stiže kod mene).        

Penjalice se naručuju direktno od proizvodjača (Kina) ali stižu fabrički upakovane, DHL-om iz magacina nekih od zemalja EU (Nemačke, Češke, Španije, Francuske) u roku od 7-10 dana.