RSD8630

Grebalica Palma

1 of
Prethodna Sledeća

Detalji Oglasa

  • Objavljen: 07/11/2023

  • Cena Prodaje: RSD8630

  • Stanje: new

  • Lokacija: Niš

  • Telefon: 0643590795

  • Pregleda: 56

Opis Oglasa

Jedinstveni dizajn grebalice u obliku palme sa realističnim palminim listovima i kokosovim kuglicama, osim svoje funkcionalnosti pruža i estetski prijatan dekor prostoriji u kojoj se nalazi, stvarajući posebno
prijatnu atmosferu i za vas i za vašu macu.

Grebalica ima ojačanu dvostruku bazu što joj obezbedjuje dovoljnu težinu radi bolje stabilnosti kako se ne bi lako prevrtala. Stub visine 85cm savršeno odgovara kako većim i težim macama, tako i onim lakšim i manjim, dajući im dovoljno prostora da se protežu duž stuba i u potpunosti će zadovoljiti mačji instinkt za grebanjem.

Dimenzije: 39x85cm

Dolazi u dve boje: braon i zelenoj.

NAPOMENA:
U cenu grebalice je uračunata vrednost samog artikla, medjunarodna poštarina i naša carina, s napomenom da cene nisu fiksne, da variraju svakoga dana i da njih odredjuje isključivo sam proizvodjač.

Prilikom naručivanja plaća se avans od 20% od ukupne cene, kao garancija da će narudžbina biti ispoštovana a paket preuzet (konačna cena grebalice se utvrdjuje na dan uplate avansa). Ostatak cene (80%) + domaća poštarina (post express ili sl.), plaća se po prispeću pošiljke na vašu adresu (pošto paket najpre stiže kod mene).

Grebalice se naručuju direktno od proizvodjača (proizvodi ih Kina) ali stižu fabrički upakovane, DHL-om iz magacina iz Namačke (ili Češke) u roku od 7-10 dana.