Penjalica grebalica model D

1 of
Prethodna Sledeća

Detalji Oglasa

  • Objavljen: 23/02/2024

  • Stanje: new

  • Lokacija: Niš

  • Telefon: 0643590795

  • Pregleda: 69

Opis Oglasa

 Penjalica za mace sa prilagodljivim oblikom. Naime, osnova ove penjalice je odvojena, tako da možete i da je zaokrenete kako biste dobili drugačiji oblik koji će više odgovarati uglu vaše sobe ili za uza zid. Zbog svojih dimenzija lako je preneti iz dnevne u spavaću sobu tako da uvek možete biti u društvu svoje mace čak i preko noći i igrati sa njom iz svog kreveta.

Penjalica je pogodna i za igru više maca. Veliki i meki stan pružiće im dovoljno privatnosti za osamu, dok će duboka ležaljka biti njihovo omiljeno mesto za sklupčavanje. I ne samo to, komforan krevetić na vrhu omogući će im pogled na sva dešavanja u kući, a istovremeno će im pružiti i najudobnije mesto za leškarenje i odmor.

Dizajnirana da bude stabilna i čvrsta, dok će sigurnosni kaiščić sprečiti eventualno prevrtanje.

Penjalica poseduje i nekoliko grebalica, 2 stubića i podloga prekriveni prirodnim sisalom zadovoljiće njihovu prirodnu potrebu za grebanjem i oštrenjem kandži, a viseća loptica će im pružiti dodatnu zabavu.

Dolazi u 2 boje: bež i siva
Dimenzije: 72(61)x27x73cm
Stiže potpuno novo i fabrički zapakovano!
Cena: kontakt

NAPOMENA:        
U cenu penjalice je uračunata vrednost samog artikla, medjunarodna poštarina i naša carina, s napomenom da cene nisu fiksne, da variraju svakoga dana i da njih odredjuje isključivo sam proizvodjač.        

Prilikom naručivanja plaća se avans od 30% od ukupne cene (kao garancija da će paket biti preuzet) i to isključivo putem elektronskog bankarstva (e-banking) sa vašeg tekućeg na moj tekući račun, kako bi uplata što pre legla i kako bih ja penjalicu odmah poručio po aktuelnoj ceni, ali i u slučaju lakšeg povratka sredstava na vaš račun ukoliko se desi da naručeni artikal trenutno nije dostupan (ja nemam tačan uvid u stvarno stanje artikala na lageru, to zna samo proizvodjač). Konačna cena penjalice se utvrdjuje na dan uplate avansa, a ostatak cene (70%) + domaća poštarina (post express ili sl. ), plaća se po prispeću pošiljke na vašu adresu (pošto paket najpre stiže kod mene).          

Penjalice se naručuju direktno od proizvodjača (Kina) ali stižu fabrički upakovane, DHL-om iz magacina nekih od zemalja EU (Nemačke, Češke, Španije, Francuske) u roku od 7-10 dana.