Stub penjalica (model 1)

1 of
Prethodna Sledeća

Detalji Oglasa

  • Objavljen: 10/11/2023

  • Stanje: new

  • Lokacija: Niš

  • Telefon: 0643590795

  • Pregleda: 221

Opis Oglasa

 Penjalica (mačije drvo) model “od poda do plafona” sa 5 nivoa platformi, mekanim i udobnim gnezdom za odmor, pruža mačkama savršeno mesto za posmatranje sveta oko sebe.

Podesiva visina stuba (228-274cm) sa vrhom od kompresione cevi olakšava pričvršćivanje na različite visine plafona, čineći ga stabilnim i čvrstim.

Zbog svog moderanog i uskog dizajna ne zauzima mnogo prostora i može se prilagoditi svakom delu prostorije.

Dim. 44x24x228(+46)cm
Boja: siva, bež

Stiže potpuno novo i fabrički upakovano!
Cena: kontakt tel.

NAPOMENA:
U cenu penjalice je uračunata vrednost samog artikla, medjunarodna poštarina i naša carina, s napomenom da cene nisu fiksne, da variraju svakoga dana i da njih odredjuje isključivo sam proizvodjač.

Prilikom naručivanja plaća se avans od 30% od ukupne cene, kao garancija da će narudžbina biti ispoštovana a paket preuzet (konačna cena penjalice se utvrdjuje na dan uplate avansa). Ostatak cene (70%) + domaća poštarina (post express ili sl. ), plaća se po prispeću pošiljke na vašu adresu (pošto paket najpre stiže kod mene).

Penjalice se naručuju direktno od proizvodjača (Kina) ali stižu fabrički upakovane, DHL-om iz magacina iz Namačke, Francuske, Španije ili Češke u roku od 7-10 dana.