Stub penjalica Kaktus – nedostupno!

1 of
Prethodna Sledeća

Detalji Oglasa

  • Objavljen: 10/11/2023

  • Stanje: new

  • Lokacija: Niš

  • Telefon: 0643590795

  • Pregleda: 59

Opis Oglasa

 Stubasta penjalica (mačije drvo) sa podesivom visinom 229-275cm i 5 nivoa platformi, može se prilagoditi svakoj visini plafona. Podesiva opruga na vrhu stuba olakšava montiranje i drži ga stabilno pričvrćenim između poda i plafona.

Moderan dizajn penjalice u obliku kaktusa, sa stubićima debljine 9cm obloženim prirodnim zelenim sisal kanapom i tepihom, daje interesantan dekor vašem domu, a korpa za izležavanje pružiće vašoj maci dodatno uživanje.

Dim. 40x24x229(+46)cm

Stiže potpuno novo i fabrički upakovano!

NAPOMENA:
U cenu penjalice je uračunata vrednost samog artikla, medjunarodna poštarina i naša carina, s napomenom da cene nisu fiksne, da variraju svakoga dana i da njih odredjuje isključivo sam proizvodjač.

Prilikom naručivanja plaća se avans od 20% od ukupne cene, kao garancija da će narudžbina biti ispoštovana a paket preuzet (konačna cena penjalice se utvrdjuje na dan uplate avansa). Ostatak cene (80%) + domaća poštarina (post express ili sl. ), plaća se po prispeću pošiljke na vašu adresu (pošto paket najpre stiže kod mene).

Penjalice se naručuju direktno od proizvodjača (proizvodi ih Kina) ali stižu fabrički upakovane, DHL-om iz magacina iz Namačke (ili Češke) u roku od 7-10 dana.