€10

Selidbe Niš (u zemlji i inostranstvu)

1 of
Prethodna Sledeća

Detalji Oglasa

  • Objavljen: 09/04/2023

  • Cena Prodaje: €10

  • Stanje: new

  • Lokacija: Niš

  • Telefon: 0694406844

  • Pregleda: 316

Opis Oglasa

Od 2019. godine od kada smo osnovali firmu Universal Transportation pružamo usluge selidbi u inostranstvu, čitavoj Srbiji, pa i Nišu, gradu u kom smo i započeli ovaj posao. Godine rada i iskustva pomogle su nam da naučimo kako da na najefikasniji način pomognemo svojim klijentima prilikom selidbe i rešimo ih briga koje ona nosi sa sobom.

U zavisnosti od toga o kakvoj selidbi je reč, selidbe u Srbiji vršimo kamionom ili kombijem. Kombi prevoz u ovom slučaju mnogo češće praktikujemo s obzirom da je manjim vozilom lakše manipulisati: dozvoljeno je kretati se u bilo kom delu gradu u bilo koje doba dana i noći, lakše se pronalazi mesto za parkiranje, pa je samim tim i lakše što bliže prići objektu u koji je potrebno uneti dovezene stvari.

Ako želite, sve obaveze koje se tiču selidbe možemo preuzeti na sebe. Doći ćemo na dogovorenu adresu, izvršiti besplatnu procenu selidbe, a potom prionuti na posao. Umesto vas možemo spakovati stvari koje želite da preselite, bilo da se radi o gabaritnom nameštaju, bilo da je reč o delikatnim predmetima pravljenih od osetljivih materijala, a potom ih bezbedno transportovati do željene lokacije.

U slučaju da vaš nameštaj ne može u jednom komadu da se iznese iz stana/zgrade/kuće/lokala, izvršićemo demontažu, a potom ga pri dolasku na vašu novu adresu ponovo montirati tako da izgleda baš kao i pre nego što smo ga rasklopili.