€1

SALA ZA VENCANJA NOVI SAD

1 of
Prethodna Sledeća

Detalji Oglasa

  • Objavljen: 06/05/2023

  • Cena Prodaje: €1

  • Stanje: new

  • Lokacija: Novi Sad

  • Telefon: 0606203204

  • Pregleda: 295

Opis Oglasa

SALA ZA VENCANJA NOVI SAD

Oduvek na glasu kao dragocena mera udobnosti i prefinjenosti, ali i nesputanog veselja, Barutana izdvojenošću svog položaja pruža osećaj posebnog protoka vremena. Praznujte kao da niko pre Vas nikada nije slavio!
Vi određujete magiju trenutka i trajanja Vaših najradosnijih uspomena.
Vaše je da uživate, naše je da ugađamo!
Vaše gala proslave rođendana, godišnjica i jubileja potpuno će zablistati u našoj i vašoj Barutani!
Pored predivnog ambijenta, na raspolaganju vam je i profesionalno osoblje. Tu su majstori svog zanata u pripremi i posluženju hrane, ali i organizacioni tim koji će učiniti sve da vaše uživanje i provod ostanu u pamćenju svih Vaših gostiju.
I kao što hrana nikad nije samo hrana, tako su ljubaznost i uslužnost koje Vam pružamo tek deo poštovanja prema Vašim najvažnijim trenucima. Počastvovani smo što ste Vašu i radost vaših najmilijih odlučili da podelite upravo sa nama. Nadalje, od timbilding susreta, prezentacija, seminara i drugih poslovnih sastanaka – Vaše je samo da kažete šta želite i vašim potrebama ćemo izaći u susret.
Barutana je od ponovnog “otvaranja” u decembru 2022. godine, ugostila Mariju Šerifović, Lepu Brenu i Aleksandru Prijović, i tako Novosađanima, ali i svim drugim ljubiteljima najkvalitetnije muzike i vrhunske ugostiteljske usluge, jasno pokazala ambicije najboljeg prostora u Gradu. Poseta “da iglu nemaš gde da baciš” najbolja je potvrda da smo na najboljem putu.
Prepustite sve nama. Na vama je samo da pozovete i zakažete vaš termin za proslavu bilo koje vrste!
Vise o nama : https://barutananovisad.com/
Mozete nas pratiti na drustvenim mrezama: https://www.instagram.com/barutana_by_museum/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100068777572263

Za sve informacije : +38160/620-3204

Ključne reči :