Pisanje radova i statistička analiza

1 of
Prethodna Sledeća

Detalji Oglasa

  • Objavljen: 30/10/2021

  • Stanje: new

  • Lokacija: Beograd

  • Telefon: +381692122691

  • Pregleda: 911

Opis Oglasa

Kvalitetna i originalna izrada svih vrsta radova (seminarski, diplomski, master, specijalistički, naučno-istraživački, projektni zadaci) iz oblasti društvenih i humanističkih nauka (književnost, psihologija, pedagogija, sociologija, andragogija,…) i ostalih srodnih oblasti (hotelijerstvo, marketing, menadžment,…). Radovi se izrađuju u skladu sa zahtevima konkretnog fakulteta uz korišćenje savremene i relevantne literature. Garantovan visok kvalitet i autentičnost radova uz primenu APA akademskih standarda. U cenu je uključena i lektura.
Izrada anketa za istraživanje, nacrta istraživanja, unos podataka, statistička analiza i interpretacija podataka u SPSS programu.
Stručni tim čine profesor književnosti i psiholog.
Višegodišnje iskustvo u pisanju radova, najbolja reklama su zadovoljni klijenti koji me preporučuju svojim prijateljima.
Cena zavisi od obima i kompleksnosti rada, dostupnosti literature, roka za izradu i podložna je dogovoru. Možete me kontaktirati na mejl adresu: pisanje.radova.statistika@gmail.com ili na telefon/viber 069 2122691.
U upitu je potrebno da navedete: temu i vrstu rada, broj strana i rok izrade i odgovoriću Vam u najkraćem roku.