Penjalica noćni ormarić lux model

1 of
Prethodna Sledeća

Detalji Oglasa

  • Objavljen: 18/02/2024

  • Stanje: new

  • Lokacija: Niš

  • Telefon: 0643590795

  • Pregleda: 65

Opis Oglasa

 Luksuzna penjalica na tri nivoa, napravljena od izdržljive i čvrste iverice, sa stabilnom bazom i neklizajućim gumiranim nalepnicama koje joj daju dodatnu stabilnost i smanjuju ogrebotine na podu.

Uz nju dobijate i 2 ekstra mekana jastučića/podmetača (koji se mogu ukloniti radi lakšeg čišćenja i pranja) i na kojima mace mogu da se opuste i odmore, jednu kartonsku tablu za grebanje kao i platnenu bočnu grebalicu, na kojoj mace mogu da oštre svoje kandžice.

Takodje dobijate i igračku miša na savitljivoj opruzi, koja će sigurno postati nova omiljena zabava vaših maca.

Moderan izgled penjalice koja se može koristiti i kao noćni ormarić daće poseban šarm vašoj sobi bez da zauzima previše prostora, a mace će u njoj pronaći svoj udoban kutak za boravak.

Dimenzije: 34x34x60cm
Težina: 7,3 kg
Dolazi u 2 boje: braon i bež

Jednostavna i laka instalacija uz uputstvo za montažu

Stiže potpuno novo i fabrički upakovano!

Cena: kontakt

NAPOMENA:  
U cenu penjalice je uračunata vrednost samog artikla, medjunarodna poštarina i naša carina, s napomenom da cene nisu fiksne, da variraju svakoga dana i da njih odredjuje isključivo sam proizvodjač.        

Prilikom naručivanja plaća se avans od 30% od ukupne cene (kao garancija da će paket biti preuzet) i to isključivo putem elektronskog bankarstva (e-banking) sa vašeg tekućeg na moj tekući račun, kako bi uplata što pre legla i kako bih ja penjalicu odmah poručio po aktuelnoj ceni, ali i u slučaju lakšeg povratka sredstava na vaš račun ukoliko se desi da naručeni artikal trenutno nije dostupan (ja nemam tačan uvid u stvarno stanje artikala na lageru, to zna samo proizvodjač). Konačna cena penjalice se utvrdjuje na dan uplate avansa, a ostatak cene (70%) + domaća poštarina (post express ili sl. ), plaća se po prispeću pošiljke na vašu adresu (pošto paket najpre stiže kod mene).        

Penjalice se naručuju direktno od proizvodjača (Kina) ali stižu fabrički upakovane, DHL-om iz magacina nekih od zemalja EU (Nemačke, Češke, Španije, Francuske) u roku od 7-10 dana.