Penjalica grebalica lux model 4

1 of
Prethodna Sledeća

Detalji Oglasa

  • Objavljen: 18/02/2024

  • Stanje: new

  • Lokacija: Niš

  • Telefon: 0643590795

  • Pregleda: 63

Opis Oglasa

 Moderno luksuzno mačje drvo na 5 nivoa, sa drvenim ormarićem u osnovi koji se može koristiti kao toalet za mace dajući im dodatnu privatnost, ili kao ostava za odlaganje hrane ili bilo čega drugog, platformom i ležaljkom u srednjem delu i kulom u obliku mekanog krevetića na vrhu, a 2 stubića su obložena i sisal kanapom.  

Čvrsta konstrukcija mačjeg drveta obezbedjuje maksimalnu sigurnost, što je uvek prioritet. Ojačana baza ormarića napravljena od sertifikovane iverice osigurava punu stabilnost i sprečava prevrtanje. Izdržljivi stubovi za grebanje od sisala držaće kandžice vaših maca podalje od nameštaja. Izradjena u luksuznom stilu, pored toga što je namenjena macama, ova penjalica daće i posebnu notu prostoriji u kojoj se nalazi.  

Jednostavna i laka montaža uz priloženo uputstvo za instalaciju, neće predstavljati nikakav problem.  

Dolazi u 2 boje: braon i bež
Dimenzije: 52x48x117cm
Stiže potpuno novo i fabrički upakovano!  

Cena: kontakt

NAPOMENA:   
U cenu penjalice je uračunata vrednost samog artikla, medjunarodna poštarina i naša carina, s napomenom da cene nisu fiksne, da variraju svakoga dana i da njih odredjuje isključivo sam proizvodjač.          

Prilikom naručivanja plaća se avans od 30% od ukupne cene (kao garancija da će paket biti preuzet) i to isključivo putem elektronskog bankarstva (e-banking) sa vašeg tekućeg na moj tekući račun, kako bi uplata što pre legla i kako bih ja penjalicu odmah poručio po aktuelnoj ceni, ali i u slučaju lakšeg povratka sredstava na vaš račun ukoliko se desi da naručeni artikal trenutno nije dostupan (ja nemam tačan uvid u stvarno stanje artikala na lageru, to zna samo proizvodjač). Konačna cena penjalice se utvrdjuje na dan uplate avansa, a ostatak cene (70%) + domaća poštarina (post express ili sl. ), plaća se po prispeću pošiljke na vašu adresu (pošto paket najpre stiže kod mene).          

Penjalice se naručuju direktno od proizvodjača (Kina) ali stižu fabrički upakovane, DHL-om iz magacina nekih od zemalja EU (Nemačke, Češke, Španije, Francuske) u roku od 7-10 dana.