Penjalica grebalica lux model 3

1 of
Prethodna Sledeća

Detalji Oglasa

  • Objavljen: 26/01/2024

  • Stanje: new

  • Lokacija: Niš

  • Telefon: 0643590795

  • Pregleda: 142

Opis Oglasa

Još jedan luksuzniji oblik penjalice sa podesivom visinom, model od poda do plafona, koji se može prilagoditi skoro svakoj visini prostorije i postaviti bilo gde, jer ne zauzima mnogo prostora. 

Prostrani ormar koji čini osnovu penjalice, mace mogu da koriste za boravak i spavanje, a može se u njemu smestiti i kutija sa posipom (sklopiva kutija za posip dobija se na poklon potpuno besplatno). 

Kutija za provlačenje, 3 platforme na različitim nivoima i viseća ležaljka, macama će se sigurno dopasti. Telo stuba je na dva mesta obloženo prirodnim užetom od sisala, otpornog na habanje.

Boje: braon i bež 
Dim. 48x44x230-280cm 
Stiže potpuno novo i fabrički upakovano!
Cena: kontakt tel.

Napomena:   
U cenu penjalice je uračunata vrednost samog artikla, medjunarodna poštarina i naša carina, s napomenom da cene nisu fiksne.

Prilikom naručivanja plaća se avans od 30% od ukupne cene (kao garancija da će paket biti preuzet) i to putem elektronskog bankarstva (e-banking) sa vašeg tekućeg na moj tekući račun, kako bi uplata odmah legla i kako bi se penjalica poručila po aktuelnoj ceni, ali i u slučaju lakšeg povratka sredstava na vaš račun ukoliko se desi da naručeni artikal trenutno nije dostupan. Konačna cena penjalice se utvrdjuje na dan uplate avansa, a ostatak cene (70%) + domaća poštarina (post express ili sl.), plaća se po prispeću pošiljke na vašu adresu.

Penjalice se naručuju direktno od proizvodjača (Kina) ali stižu fabrički upakovane, DHL-om iz magacina nekih od zemalja EU u roku od 7-10 dana.