Penjalica grebalica Purple flower

1 of
Prethodna Sledeća

Detalji Oglasa

  • Objavljen: 26/01/2024

  • Stanje: new

  • Lokacija: Niš

  • Telefon: 0643590795

  • Pregleda: 39

Opis Oglasa

Ova atraktivna penjalica ljubičastih nijansi sa prostranim stanom, platformom u srednjem delu, udobnim krevetićem na vrhu u obliku cveta, 2 stubića obložena prirodnim sisal kanapom i 2 loptice za igru, sigurno će privući i zaokupiti pažnju vaše mace, a vašem domu pružiti dodatni šarm.

Jednostavna i laka montaža uz priloženo uputstvo. 

Dimenzije: 54x39x84cm
Boja: ljubičasta 
Stiže potpuno novo i fabrički upakovano
Cena: kontakt tel.

Napomena:       
U cenu penjalice je uračunata vrednost samog artikla, medjunarodna poštarina i naša carina, s napomenom da cene nisu fiksne, da variraju svakoga dana i da njih odredjuje isključivo sam proizvodjač.        

Prilikom naručivanja plaća se avans od 30% od ukupne cene (kao garancija da će paket biti preuzet) i to isključivo putem elektronskog bankarstva (e-banking) sa vašeg tekućeg na moj tekući račun, kako bi uplata što pre legla i kako bih ja penjalicu odmah poručio po aktuelnoj ceni, ali i u slučaju lakšeg povratka sredstava na vaš račun ukoliko se desi da naručeni artikal trenutno nije dostupan. Konačna cena penjalice se utvrdjuje na dan uplate avansa, a ostatak cene (70%) + domaća poštarina (post express ili sl. ), plaća se po prispeću pošiljke na vašu adresu (pošto paket najpre stiže kod mene).       

Penjalice se naručuju direktno od proizvodjača (Kina) ali stižu fabrički upakovane, DHL-om iz magacina nekih od zemalja EU (Nemačke, Češke, Španije, Francuske) u roku od 7-10 dana.