Penjalica grebalica model H

1 of
Prethodna Sledeća

Detalji Oglasa

  • Objavljen: 26/02/2024

  • Stanje: new

  • Lokacija: Niš

  • Telefon: 0643590795

  • Pregleda: 60

Opis Oglasa

Multifunkcionalni dizajn penjalice napravljene od visokokvalitetnog materijala na 7 nivoa visine 152 cm, sa 4 platforme, 2 viseće ležaljke i stanom za dodatnu privatnost, nudi vašoj maci savršeno mesto da zadovolji sve svoje dnevne potrebe kako za igrom i zabavom, tako i za odmorom.

Penjalica ima ojačanu i proširenu osnovu koja joj daje veću bezbednosti i čvrstinu, a tu je i kaiš protiv prevrtanja koji osigurava dodatnu sigurnost. 4 stubića su obložena prirodnim sisal kanapom na kojima se mace mogu istezati do mile volje i oštriti svoje kandže.

Dizajnirana je da bude zabavni park iz snova čak i za više maca ili mačića nudeći im kompletnu zabavu na različitim nivoima.

Dimenzije: 57×152 cm
Boja: siva
Težina: 15 kg
Stiže potpuno novo i fabrički upakovano!
Cena: kontakt

NAPOMENA:        
U cenu penjalice je uračunata vrednost samog artikla, medjunarodna poštarina i naša carina, s napomenom da cene nisu fiksne, da variraju svakoga dana i da njih odredjuje isključivo sam proizvodjač.        

Prilikom naručivanja plaća se avans od 30% od ukupne cene (kao garancija da će paket biti preuzet) i to isključivo putem elektronskog bankarstva (e-banking) sa vašeg tekućeg na moj tekući račun, kako bi uplata što pre legla i kako bih ja penjalicu odmah poručio po aktuelnoj ceni, ali i u slučaju lakšeg povratka sredstava na vaš račun ukoliko se desi da naručeni artikal trenutno nije dostupan (ja nemam tačan uvid u stvarno stanje artikala na lageru, to zna samo proizvodjač). Konačna cena penjalice se utvrdjuje na dan uplate avansa, a ostatak cene (70%) + domaća poštarina (post express ili sl. ), plaća se po prispeću pošiljke na vašu adresu (pošto paket najpre stiže kod mene).        

Penjalice se naručuju direktno od proizvodjača (Kina) ali stižu fabrički upakovane, DHL-om iz magacina nekih od zemalja EU (Nemačke, Češke, Španije, Francuske) u roku od 7-10 dana.