Penjalica grebalica Kaktus 6

1 of
Prethodna Sledeća

Detalji Oglasa

  • Objavljen: 26/01/2024

  • Stanje: new

  • Lokacija: Niš

  • Telefon: 0643590795

  • Pregleda: 42

Opis Oglasa

Još jedan model penjalice u obliku kaktusa, visine 150cm na 5 nivoa, sa prostranim krevetićem, privatnim stanom, visećom ležaljkom, tablom za grebanje i stubićima prekrivenim prirodnim sisal kanapom, kao i 2 viseće loptice za dodatnu zabavu. Izrađena je od čvrste iverice koja pruža odličnu izdržljivost sa ojačanom bazom, zaobljenim uglovima i sigurnosnim kaišem protiv prevrtanja. Svaki nivo nudi dovoljno prostora za igru i penjanje, dok zelena boja i simpatičan oblik kaktusa daje dodatni šarm vašoj dnevnoj sobi. 

Dim. 90x80x150cm  
Stiže potpuno novo i fabrički upakovano 
Cena: kontakt tel.

NAPOMENA: 
U cenu penjalice je uračunata vrednost samog artikla, medjunarodna poštarina i naša carina, s napomenom da cene nisu fiksne.

Prilikom naručivanja plaća se avans od 30% od ukupne cene putem elektronskog bankarstva (e-banking) s vašeg tekućeg na moj tekući račun (kao garancija da će paket biti preuzet) ali i radi lakšeg povratka sredstava na vaš račun ukoliko se desi da željeni model trenutno nije dostupan (konačna cena se utvrdjuje na dan uplate avansa). Ostatak cene (70%) + domaća poštarina (post express ili sl.), plaća se po prispeću pošiljke na vašu adresu (pošto paket najpre stiže kod mene).

Penjalice se naručuju direktno od proizvodjača (Kina) ali stižu DHL-om fabrički upakovane, iz magacina iz Nemačke, Češke, Francuske, Španije u roku od 7-10 dana.