Penjalica grebalica Kaktus 1

1 of
Prethodna Sledeća

Detalji Oglasa

  • Objavljen: 07/11/2023

  • Stanje: new

  • Lokacija: Niš

  • Telefon: 0643590795

  • Pregleda: 203

Opis Oglasa

 Interesantna penjalica za vašu macu u obliku kaktusa, sa tzv. pećinom za skrivanje, platformom u srednjem delu i mekanim krevetićem na vrhu. Dva stubića obložena su sisal kanapom, a dve igračke u obliku pufnice će sigurno zaokupiti pažnju vaše mace. Lako se uklapa u svaki kutak vašeg doma jer ne zauzima mnogo prostora.

Dim. 55x40x84cm

Stiže potpuno novo i fabrički upakovano!
Cena: kontakt tel.

NAPOMENA:
U cenu penjalice je uračunata vrednost samog artikla, medjunarodna poštarina i naša carina, s napomenom da cene nisu fiksne, da variraju svakoga dana i da njih odredjuje isključivo sam proizvodjač.

Prilikom naručivanja plaća se avans od 30% od ukupne cene, kao garancija da će narudžbina biti ispoštovana a paket preuzet (konačna cena penjalice se utvrdjuje na dan uplate avansa). Ostatak cene (70%) + domaća poštarina (post express ili sl. ), plaća se po prispeću pošiljke na vašu adresu (pošto paket najpre stiže kod mene).

Penjalice se naručuju direktno od proizvodjača (Kina) ali stižu fabrički upakovane, DHL-om iz magacina iz Namačke, Francuske, Španije ili Češke u roku od 7-10 dana.