JEFIMIJA NOVI SAD

1 of
Prethodna Sledeća

Detalji Oglasa

  • Objavljen: 09/06/2023

  • Stanje: new

  • Lokacija: Novi Sad

  • Telefon: 0216312091

  • Pregleda: 188

Opis Oglasa

JEFIMIJA NOVI SAD

Naša najbolja referenca je činjenica da uspešno radimo punih 30 godina!
Dakle, prošli smo sve uspone i padove, greške i uspehe.
Jefimija je porodična firma koja oduvek ima jedan cilj, a to je dobar i dugoročan odnos kako sa klijentima, kolegama, tako i sa brojnim saradnicima. Kao najstariji salon zavesa u Novom Sadu, naš spektar proizvoda je veoma širok. Radimo po principu “ključ u ruke“, što podrazumeva uslugu od merenja i konsultovanja, preko izbora materijala, mehanizama, garnišni, do završne realizacije, odnosno montaže.
U ponudi imamo zavese, draperije, rimske zavese, odnosno paketo mehanizam, rolo i zebra zavese, garnišne, ukrasne jastučiće i prekrivače, stolnjake, tapete, mebl štof itd. Sve radimo po meri i po porudžbini.
Kvalitet i trajnost za nas predstavljaju najvažnije vrednosti. Sarađujemo s pouzdanim dobavljačima kako bismo osigurali da svaka zavesa i svaki proizvod koji napusti našu prodavnicu ispunjava najviše standarde kvaliteta.
Svaki klijent i svaki prostor ima svoje jedinstvene zahteve i stil, stoga smo posvećeni pružanju individualnog pristupa svakom kupcu. Naš stručni tim sarađuje s vama kako bi razumeo vaše potrebe i pružio vam savete. Bez obzira da li želite da stvorite intimnu atmosferu u svojoj spavaćoj sobi ili moderno okruženje u kancelariji, imamo rešenje koje će zadovoljiti vaše ukuse i potrebe.
Svoje poslovanje temeljimo na profesionalnosti, ljubaznosti i brizi za zadovoljstvo svakog kupca pojedinačno.
Vise o nama : https://www.jefimija.rs/onama/
Mozete nas pratit i na : https://www.instagram.com/zavese_jefimija/
Za sve informacije : 021/6312091

Ključne reči :