Vrtić "Cvetić"

Vrtić Cvetić, Cvijićeva 39, 018 524 797
Kreativno zabavište Cvetić 2, Radoja Dakića 43-45, 063 66 99 04

018 524 797
063 66 99 04

info@igraonicacvetic.co.rs
www.cvetic.edu.rs

Vrtić „Cvetić“ počeo je sa radom septembra 2004. godine i do danas uspešno radi, sa sve većim entuzijazmom. Tokom svih ovih godina, upornim radom, znanjem i iskustvom izgradili smo renome ozbiljnog vrtića, kome možete sa puno poverenja prepustiti svoje dete.

Nikada nam nije bio cilj da postanemo samo još jedno mesto gde se čuvaju deca. Roditelje privlačimo kvalitetnim vaspitnoobrazovnim programima, doslednošću u vaspitanju i otvorenošću za sve probleme ranog razvoja. Decu privlačimo odlično uređenim prostorom, zanimljivim i raznovrsnim aktivnostima, kao i harmonijom koja u vrtiću vlada i pruža osećaj prihvaćenosti i sigurnosti.

Naš stručni kadar čine vaspitačice, medicinska setra, pedagog i profesorka engleskog jezika. Njihov staž u vrtiću kreće se od 3 go 8 godina, što je još jedan činilac kvalitetnog rada i dobre atmosfere u kolektivu. Kao stručni saradnici tu su pedijatar, logoped, muzikoterapeut i psiholog.

Predlažemo da posetite naš veb sajt www.cvetic.edu.rs., kao i našu fb stranicu: Vrtić Cvetić Niš, i saznate više o nama i našem radu.

Sa ponosom možemo reći da smo dobili status vrtića saradnika na sprovođenju programa NTC sistem učenja. Cilj ovog programa je da kod dece razvije logičko mišljenje, da podstakne maštu i kreativnost, kako bi kao rezultat dobili decu spremnu da pitaju, razmišljaju i zaključuju. Decu koja će lako i brzo učiti i dugo pamtiti i primenjivati naučeno. Decu, spremnu za vreme koje dolazi!

Više o ovom programu, autora Dr Ranka Rajovića, možete pročitati na www.ntcucenje.com.

Od maja meseca u našoj ponudi je i obuka roditelja za masažu beba. Sertifikovani međinarodni IAIM instruktori Maja Dulović I Danijela Đurović ukazaće vam na značaj ranog povezivanja sa bebom i neophodnost fizičkog kontakta radi zdravijeg razvoja bebe. Masaža bebe omogućiće bebi kvalitetniji san, smanjenje grčeva, bolji mišićni tonus, i svakako bolji odnos sa roditeljima, koji se gradi na ljubavi, poverenju i razumevanju potreba.

O značaju masaže za bebu i roditelje, kao i o terminima održavanja obuke, možete se informisati na našoj fb stranici: Masaža beba Niš.

U prostorijama vrtića, za roditelje organizujemo Školu roditeljstva, seminare Dr Ranka Rajovića o značaju NTC sistema učenja, trening za roditelje Žane Erdeljan iz Novog Sada o pozitivnom vaspitanju (www.pozitivnovaspitanje.wordpress.com) i seminar Dušice Bojović o primeni dramskog metoda u radu sa decom predškolskog uzrasta (www.dramskimetod.com).

O terminima održavanja seminara možete se informisati putem naših telefona ili na fb stranici vrtića.

I za kraj, možemo vas obradovati novim vrtićem! Vrtić Cvetić 2 počinje sa radom u septembru, a zamišljen je kao kreativno zabavište sa skraćenim boravkom za decu stariju od 3 godine, kao i za školsku decu mlađeg uzrasta za koju smo pripremili popodnevne NTC i Montesori radionice. Novi vrtić nalaziće se u Duvaništu, u blizini škole Duško Radović.

Dobrodošli!