Vodovod: Kvarovi i prekidi u vodosnabdevanju u Nišu

voždova ulica
Foto: Grad Niš

Zbog radova na vodovodnoj mreži bez vode će biti Čamurlija, Vrtište, Trupale i Mramorsko brdo. Radova će, takođe biti i u delovima naselja Ratko Jović i Palilule.

Niški vodovod najavio je,, zbog kvarova, prekide u vodosnabdevanju na nekoliko lokacija.

Havarija na Čamurlijskom putu prouzrokovala je prekid snabdevanja vodom u selima Čamurlija, Vrtište i Trupale. Vršiće se ispitivanje trase cevovoda i iskop nakon utvrđivanja tačnog mesta havarije. Nakon pronalaženja mesta oštećenja na mreži obaviće se iskop i pretpostavka je da se intervencija završi do 15 sati, nakon čega sledi normalizacija vodosnabdevanja.

Zbog vode na površini potreban je iskop na Mramorskom brdu bb. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 časova u naselju Mramorsko brdo.

U naselju Ratko Jović, u ulici Vukadina Stevanovića, kod broja 8, voda sa ulice dolazi u šaht. Popravka vodovodne mreže prouzrokovaće prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ovoj ulici.

Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 časova za korisnike u delu ulice Stanoja Glavaša (IV prilaz), na Paliluli.