VIP mobajl od danas A1 Srbija. Šta to znači za korisnike?

A1 Srbija
Foto: Ilustracija: Pixabay

Kompanija VIP mobajl od danas posluje pod imenom A1 Srbija. Navode da će korisnicima do kraja godine biti dostupni pokloni povodom promene naziva kompanije.

Dejan Turk, direktor A1 Srbija i A1 Slovenija, rekao je da je “Vip” imao neku snagu na tržištu, a da je A1 brend koji je “veoma digitalan”. Novi brend, naveo je Turk, biće fokusiran na tri važne stvari – korisničko iskustvo, napredna tehnološka rešenja i očuvanje životne sredine, prenosi RTS. Kako navode, korisnici mreže imaće koristi od toga.

Promena imena kompanije deo je šire strategije A1 Telekom Austrija grupe. Ova kompanija je lider digitalnih usluga i komunikacionih rešenja u regionu centralne i istočne Evrope. Njena strategija je da na tržištu Evrope ojača svoje prisustvo poslujući pod jednim brendom.

Od danas je na raspolaganju set poklon dodataka. Korisnici ih mogu samostalno birati i aktivirati kroz Moj A1 aplikaciju svakog meseca do kraja godine.

Čelnici kompanije potvrdili su da promena imena ni na koji način ne utiče na postojeće ugovore korisnika i poslovnih partnera.

Promena imena donela i nove ponude telefona. Naime, od danas su u ponudi dva nova modela – A1 Alpha i A1 Alpha 20+, koji se na drugim A1 tržištima ocenjuju kroz odličan odnos cene i kvaliteta.

Dostava hrane u Nišu