Usluzni Centar Savic

Uslužni centar Savić
Cara Dušana 36, 18000 Niš
064 8 909 606

Uslužni centar Savić umesto vas obavlja sve poslove u domaćinstvu, održava higijenu u vašem stambenom i poslovnom prostoru, pomaže stanodavcima u izdavanju “stan na dan”, brine o starim licima, organizuje čuvanje dece…

Usluge centra su:

  • Čišćenje stambenog prostora
  • Čišćenje poslovnog prostora i stambenih zgrada
  • Pomoć za izdavaoce stanova u sistemu stan na dan
  • Briga o starim licima i pomoć u kući
  • Čuvanje dece na sat

Čišćenje stambenog prostora

Za poslove čišćenja i održavanja higijene u Vašem domu i za druge poslove u domaćinstvu (pranje, peglanje,priprema obroka …) možete da angažujete naše profesionalno osoblje.
Ispunjavamo posebne zahteve korisnika, obim i vrstu poslova definišemo i ugovorom, kao garancijom kvalitetnog izvršenja preuzetog posla.

 Čišćenje poslovnog prostora i stambenih zgrada

Za vlasnike i korisnike poslovnog prostora nudimo promotivne cene redovnog ili periodičnog čišćenja i održavanja higijene.

Savetima stanara predlažemo paket redovnog čišćenja stepeništa i zajedničkih površina prema njihovim potrebama i mogućnostima, po povoljnim cenama.

Stan na dan

Doček, prijem i ispraćaj gostiju, pružanje potrebnih informacija na više stranih jezika, čišćenje prostora.

Briga o starim licima i pomoć u kući

Uslužni centar Savić Vam pomaže u svakodnevnim aktivnostima i potrebama, kao i u održavanju vašeg domaćinstva. Naši provereni iskusni saradnici , negovateljice i gerontodomaćice olakšaće vam svakodnevicu, omogućiće da ne menjate vaše ustaljene navike, ali i pružiti svu neophodnu i stručnu pomoć u ostvarivanju svih vaših potreba

– Lična higijena
– Jednostavna medicinska nega
– Kućni poslovi
– Aktivnosti van kuće

Čuvanje dece

Porodici možemo omogućiti bezbrižno roditeljstvo i srećno detinjstvo i uspešno odrastanje dece, uz naše bebisiterke i dadilje.

Naša obaveza je da, u saradnji sa vama, prema vašim zahtevima, prema prirodi i interesovanjima deteta, pronađemo osobu koju će vaše dete zavoleti i kojoj ćete vi bezbrižno prepustiti brigu o detetu.

.

Exe-Net