Turistička agencija "Eureka travel"

TC „Gorča“ Lok. 04
18000 Niš, Srbija
 
018 307 815
063 877 23 44
Radno vreme:
Pon-Pet: 10:00-19:00 
Sub: 10:00-14:00

e-mail kontakt
www.eurekatravel.rs
Posetite nas na Fejsbuku

Potkovani bogatim iskustvom, a inspirisani željom za kvalitetnom saradnjom sa svima onima koji vole putovanja, osnovali smo agenciju EUREKA TRAVEL

Naziv Eureka agenciji nismo dali slučajno, već onda kada smo otkrili da je moguće spojiti kvalitetno putovanje i ekonomske okolnosti u kojima danas živimo..

Prepuni entuzijazma, elana, predusretljivosti i razumevanja, stvorili smo agenciju u kojoj ćete zadovoljiti potrebu za svakom vrstom putovanja. Od tradicionalne i egzotične Grčke, vesele Španije, šarmantne Italije, prelepe Crne Gore, preko austrijskih, švajcarskih, francuskih i srpskih ski-centara, a u skladu sa vašim mogućnostima, i iznad toga, uživaćete u svakom putovanju.

Saradnja sa najeminentnijim srpskim i evropskim agencijama otvorila nam je mnogobrojne puteve, a vama mogućnost da samo poželite. Kažu da su putovanja lek za dušu, a mi smo uzviknuli  „EUREKA“  jer smo taj lek pronašli. 

Posetite nas, nalazimo se u Leskovcu TC “Most” lokal 2/4  i Nišu TC “Gorča” lokal 04. Možete da nas kontaktirate putem e-maila ili telefona, potrudićemo se da Vam pomognemo.

 

RANE REZERVACIJE

Rezervišite svoje putovanje ranije i platite manje!
„Iskusni putnici“ već znaju prednosti „First minute“ ponuda

OSIGURANJE

Budite sigurni kada krećete na put. Pojedinačno ili osiguranje za celu porodicu. Budite bez briga na Vašem odmoru sa nama.

SMEŠTAJ

Odmarajte sa stilom! U najluksuznijim hotelima ili u poviljnim, ali udobnim apartmanima. Obezbeđuju smeštaj gde god VI poželite.

PREVOZ

Uz našu pomoć do željene destinacije.Zvirite u svaki kutak planete Zemlje.
Autobusom, avionom, brodom… VI birate!

 

Eureka Travel Vaš izbor

Exe-Net