Alex cake creation torte i kolaci

Alex cake creation
ul. 7. Jula 3 , 18000 Niš

063 81 48 678
065 283 12 12

Posetite našu stranicu na FB

Alex cakes creation proizvodi se odlikuju atraktivnošću i kreativnim dizajnom, pri čemu posebno vodimo računa o njihovom kvalitetu i svežini sastojaka.

Svojim klijentima pružamo mogućnost da učestvuju u kreativnom procesu, time što daju sopstvene sugestije vazane za izgled torte kao i izbor sastojaka.

Torta je nešto bez čega se ne može zamisliti nijedna proslava. Onaj neizostavan deo svakog slavlja koji ostaje u sećanju.

Rođendan, venčanje, godišnjica ili poslovni uspeh, sa našom tortom  svaki lep događaj postaje lepši, svaki svečani događaj postaje svečaniji.

Možete odabrati neku od torti koje smo već radili, doneti sliku torte kakvu želite ili zajedno sa nama osmisliti neku sasvim novu, a mi ćemo se potruditi da ostvarimo svaku Vašu zamisao.

Torte pripremamo od kvalitetnih sastojaka, svežih i proverenih namirnica, sa puno pažnje i ljubavi prema hrani. Torta napravljena u našoj radionici ulepšaće svako Vaše veselje, odnosno Vama značajni događaj, kako sa dizajnom tako i sa prelepim ukusom.

Iz ponude izdvajamo Dečije torte, Mladenačke torte, Svečane torte kao i torte za sve prilike (18. Rodjendan, Mature, proslave braka, godišnjice),

Veliki izbor figurica za torte, i mogućnost izrade po želji i slici u našoj radionici.

U ponudi su i ukusni i mirisni cupcakes, dekorativni cakepops-e, kao i sitni kolači po tradicionalnim receptima.

Naše domaće kolače pravimo isključivo sa svežim i kvalitetnim namirnicama, bez aditiva i veštačkih materijala! Naši kolači oduševiće Vas i Vaše goste prvo izgledom, a zatim će opčiniti Vaša čula vrhunskim ukusom.

Nemamo gotove torte i kolače već sve radimo po narudžbini.

Torte je najbolje poručiti unapred da bismo mogli da izađemo u susret svim Vašim željama.

 

Exe-Net