TIM INDUSTRIEL STEEL

TIM INDUSTRIEL STEEL
Ivana Milutinovića 56,
1800 Niš, Srbija

+381 60 069 90 55

office@timindustrielsteel.com
www.timindustrielsteel.rs

Pratite nas na Facebooku
Zapratite nas i na Instagramu

Bilo da li je vaša briga kvalitet,izgled ili rok izrade, mi u TIM INDUSTRIEL STEEL-u težimo da opravdamo i nadmašimo očekivanja naših klijenata.

Kombinacijom višegodišnjeg iskustva i moderne tehnologije postali smo jedna od najuspešnijih firmi za proizvodnju prateće opreme građevinskih objekata, odnosno iz oblasti građevinske bravarije (ograde, kapije, pasarele) i ponosni smo na svoj asortiman proizvoda i usluga.

Usluge Tim Industriel Steel

  • LASERSKO REZANJE METALA

Uslugu rezanja lima vršimo sistemom laserskog sečenja na mašini marke Bystronic koja ima radni sto širine 1500 mm i dužine 3000 mm. Laser snage 3 kW, u zavisnosti od materijala, omogućava rezanje limova do 15 mm debljine sa velikom preciznošću i stepenom tačnosti.

  • PERFORACIJA

Bušenje i probijanje lima, to jest perforaciju, vršimo na CNC probijačici marke Amada. Mašina je opremljena alatom za sve vrste probijanja i rupa u bilo kom obliku, šablonu ili gustini koji su potrebni. Takođe je sposobna za obradu svih vrsta limova.

  • SAVIJANJE

Oblikovanje i savijanje lima vršimo na CNC presi 120 Tona, sa maksimalnom dužinom do 3000 mm.

  • PLASTIFIKACIJA

Plastifikaciju proizvoda vrsimo u dva premaza. Najpre vršimo mehaničku pripremu obrađujući proizvod metalnom sačmom. Zatim obavljamo prvi premaz nanoseći prajmer na bazi cinka. Nakon toga drugim premazom nanosimo završni ral u zavisnosti od vaših želja i potreba. Veličina peći 5500 x 2500 x 2200 mm.