Tehnički pregled Vinik

Tehnički pregled Auto centar “Vinik”

Inženjera Birviša 3, 18000 Niš

018/580-400
061 215-2834 (Viber)
ac.vinik@gmail.com

Pratite nas na Facebooku
Zapratite nas na Instagramu

Tehnički pregled Auto centar “Vinik” sa lokacijom u naselju Branko Bjegović na adresi Inženjera Birviša broj 3 kod novo sagradjene Osnovne škole “Ivo Andric” i obdaništa je najnoviji i najmoderniji tehnički pregled.

Otvoren pre 4 godine na izuzetnoj lokaciji sa prostranim parkingom i velikom baštom za odmor i opuštanje dok vaše vozilo bude brzo i profesijonalno pregledano i ispitano od strane iskusnih i profesionalnih kontrolera uvek spremnih da odgovore na sva pitanja i nedoumice koje vas interesuju.

Tehnički pregled Auto centar “Vinik” nudi usluge tehničkog pregleda, registracije vozila i teretnih vozila do 3.5t. poštujući sve nove propise i u skladu sa svim evropskim propisima i pravilima. Vršenje i tok pregleda možete posmatrati iz fotelje iz naših kancelarija.

Zajedno sa uspešno obavljenim tehničkim pregledom dobijate i registrarsku nalepnicu bez ikakvog odlaska i čekanja u SUP-u i u najkraćem mogućem roku vaš ljubimac biće spreman i registrovan a naši kontrolori će staru nalepnicu ukloniti i zalepiti novu.

Registraciju možete platiti na sledeće načine:
1. Gotovinom
2. Kreditnom Karticom
3. Čekovima do 6 mesečnih rata bez kamate

Pored usluga tehničkog pregleda kod nas takodje možete uzeti putno zdravstveno osiguranje za vas i vašu porodici za veliki izbor destinacija.

Auto centar “Vinik” Vam stoji na raspolaganju svakog dana od 08-18h i subtom od 08-13h

Uvek nas možete kontaktirati oko bilo kakvih pitanja koje se tiču vašeg ljubimca na četiri točka na sledeće telefone i e-mail adresu:
018/580-400
061 215-2834 (Viber)
ac.vinik@gmail.com

Možete nas naći i na društvenim mrežama
Fejsbuk- Tehnicki pregled “Vinik”
Instagram – @autocentar.vinik

Takodje, možete zakazati vaš termin za tehnički pregled pozivom na broj telefona ili na potpuno nov i jednostavan način na sajtu:
Klikom na sledećem linku –> https://zakazite.rs/auto-centar-vinik

Srdačan pozdrav od tima Auto Centra “Vinik”, vidimo se na sledećem tehničkom pregledu