Teatro Dance Studio

Teatro Dance Studio
Generala Tranijea 4, 18000 Niš

069 20 10 266

Pratite nas na Facebook-u
Zapratite nas i na Instagramu

Teatro Dance Studio predstavlja jedinstvenu instituciju koja pomaže, kako mlađima tako i starijima, da se na svojstven način izraze kroz umetnost.

Pratite nas i saznajte kakve sve to divne stvari radimo.

NOVO 
🔥COMMERCIAL🔥
Jedan potpuno novi pravac, energičan, dinamičan, zabavan, moderan. Kombinuje pokrete Urbanog, Street plesa, Hip Hopa i Jazz tehniku u zavisnosti od same koreografije i muzike.
Karakterističan je po oštrini i odsečnosti pokreta.
Zastupljen je modernim spotovima i preporučljiv mladim, dinamičnim ljudima koji žele da se zabave, uče i nastupaju širom naše zemlje.
Pridružimo se Borisu Vidakoviću koji donosi novi plesni pravac našem gradu

Teatro Dance Studio:
– Moderan balet
– Gluma
– Hip Hop
– Jazz dance
– Jazz dance kids
– Show dance
– Jazz funk
– Disco dance
– Commercial
– Akademija za najmladje

Moderan balet je počeo intezivno da se razvija početkom prošlog veka kao reakcija na nefleksibilnu formu klasičnog baleta i težnja ka izgradnji bogatijih i slobodnijih pokreta tela koji mogu izraziti mnoštvo misli, osećanja i težnji današnjeg čoveka i njegovog života.

Moderan balet koristi elemente klasične baletske tehnike koja je uvek neophodna osnova ali u daljem radu pruža daleko veću slobodu pokreta i mogućnost individualne interpretacije svakog plesača ili koreografa.

Ako odlučite da se upustite u ovu avanturu kroz nju će vas voditi diplomirani baletski igrač sa bogatim iskustvom kako na sceni tako i u baletskoj sali.

Operativni trener baleta Jovana Simić je provela 5 godina u radu sa decom u Srbiji, zatim u Kini gde je sarađivala sa brojnim stručnjacima iz plesnog sveta. Završila je baletsku školu Lui Davico.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Teatro Dance Studio (@teatrodancestudionis) on

Global Digital Clinik