Stefan Jović u Nišu 17. aprila traži mlade košarkaške talente

stefan jović niš
Foto: Ptsc YouTube

Reprezentativac Srbije poreklom iz Niša, Stefan Jović 17. aprila dolazi u svoj rodni grad, kako bi podržao dečake i devojčice koji žele da jednog dana krenu njegovim stopama. Naime uz asistenciju kompanije Mozzart, 70-oro dece će šest meseci moći da trenira u SC „Šivara“ bez ikakve nadoknade. Rok za prijavu je do 15. aprila u ponoć.

Projekat se realizuje u saradnji sa KK Marinos. Decu će podučavati treneri Nikola Bogdanović i Marko Milović, a najbolji polaznici škole će kao nagradu dobiti kartu za prestižni kamp Miloša Teodosića.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam deo ovog sjajnog tima, a hvala kompaniji Mozzart što će kroz ovu akciju spojiti decu sa njihovim uzorima. Zajedno možemo da ih motivišemo i ukažemo na to koliko je važno da se bave sportom, bez obzira na to da li sanjaju medalje koje smo osvajali ili samo žele da budu aktivni i treniraju. Znam koliko će ovaj događaj značiti deci iz Niša i radujem se javnom času košarke u mom rodnom gradu. Neka sport bude dostupan svoj deci“, kaže Stefan Jović i poziva roditelje da decu prijave do 15. aprila.

Školica u Nišu je jedna od četiri koja se organizuje u sklopu Mozzartovog projekta Besplatne škole sporta. Brojni reprezentativci i šampioni podržali su ovu akciju, a među njima i košarkaš Vanja Marinković.

Prijave za čas košarke su otvorene do 15. aprila u ponoć, a mogu se slati na adresu besplatneskolesporta@mozzartsport.com.