pro media creative

Pro media creative
Železnička 221,
18205 Niška Banja

060/7631839

office@pro-media.rs
www.pro-media.rs

Pratite nas na Facebook-u
Pratite nas Instagramu

Štamparija Pro media je “full service” kompanija koja nudi sve vrste savremenih marketing/advertajzing usluga. Specijalizovani smo za svu vrstu štampe kao i izradu svetlećih reklama, 3d slova, ali i konstrukcije za sve vrste reklama.

Takođe, u svakom trenutku vam stojimo na raspolaganju da vam pomognemo da napravite reklamni materijal koji će biti što atraktivniji i interesantniji.

Kreativnost reklame je veoma bitna kako bismo postigli maksimalno zadovoljstvo klijenata i pomogli mu u unapređenju biznisa. Zato je naša štamparija u Nišu pažljivo koncipirala usluge visokog kvaliteta sa efektom prosperiteta vašeg biznisa.

U našoj izdvojenoj ponudi nalaze se samo neki od velike palete proizvoda koje vam možemo ponuditi.

– 3D LED svetleća slova su naša prva ponuda i predstavljaju vrlo savremen način reklamiranja. Ova slova mogu biti pravljena od pleksiglasa ili kombinacije prohroma i klirita, drveta i mesinga.

– Lasersko sečenje i graviranje je autentičan primer reklamiranja vašeg biznisa. Ova vrsta reklame se obavlja laser mašinom.

– Digitalna štampa velikog formata je koncepirana u skaldu sa željom klijenta. Za ovu reklamu koristimo materijale poput PVC folije, OneWay vision, Citylight i Kanvas.

– Led neon reklame su još jedna ponuda naše štamparije i predstavljaju vrlo savremen način promovisanja vašeg biznisa.

– CNC sečenje i graviranje je savremenija i upečatljivija reklama jer CNC-om može da se izvrši 3D obrada, dok mašina za lasersko rezanje može samo da obavi 2D obradu.

– Digitalna štampa manjih formata je popularna i efikasna tehnika štampanja kako u svetu, tako i kod nas. Ovo je jedan od marketinških načina kojim se izražava kvalitet vašeg poslovanja, vaša individualnost, profesionalnost i kreativnost.

– Auto grafika je jednostavna, upečatljiva i lako dostupna reklama velikom broju ljudi.

– Svetleće reklame su efikasne i predstavljaju vizuelni identitet vaše firme.

– Tende su inovativne reklame sa interesantim dizajnom, koje i najzahtevnije klijente mogu da ostave bez daha.

– Kamionske cerade su vrlo pogodne i efikasne za reklamiranje vašeg biznisa.

– Offset štampa je najzastupljenija i najpopularnija tehnika štampanja u svetu.

– Web dizajn je naša usluga koja vam daje savremen dizajn za vaš web sajt.