Tel: 018 570 201
Fax; 018 571 596
Mob: 063 43 3 795
Mob: 065 52 37 083

info@bolnicadjoric.rs
www.bolnicadjoric.rs

FB strana


Borova br. 14, Čalije, 18000 Niš 

Bolnica Đorić uspešno radi od 21.juna 2001.god. Nastala je iz internističke ordinacije otvorene 1989.god.,koja je bila jedna od prvih privatnih praksi. Osnivač ordinacije je prof.dr Luka Đorić-internista. Bolnica je u periodu od osnivanja pa do danas praktično prerasla u medicinsku ustanovu koja se sastoji iz Specijalne bolnice za internu medicinu, Specijalne bolnice za opštu hirurgiju, Oftalmološke ordinacije sa kabinetom za jednodnevnu hirurgiju oka, Stacionara za produženu negu i lečenje kao i ambulantno polikliničkog dela sa dijagnostičkim procedurama.Do sada je pregledano vise od 70.000 pacijenata,urađeno preko 10.000 skener dijagnostika ,preko 1000 hirurških intervencija, nekoliko stotina pacijenata bolnički lečenih i još mnogo toga… Posebno ističemo tradiciju lečenja i zbrinjavanja čitavih porodica i to nekoliko generacija, kao i dugogodišnju saradnju sa renomiranim firmama u smislu sistematskih pregleda i kompletnog zdravstvenog zbrinjavanja njihovih radnika (Jonson electronics, AIK banka, Procredit banka, Frikom, PZP Nis, EUROLIFT, Philip Morris, Schneider electris itd), kao i dugogodišnja saradjnja sa dopunskim zdravstvenim osiguranjem-Delta Generali, Unica, Axxa.

* U sklopu hirurške delatnosti je značajno angažovanje profesora dr Milana Višnjića, specijaliste opšte i plastične hirurgije sa izvodjenjem velikog broja različitih hirurških intervencija i profesora Miroslava Stojanovića renomiranog abdominalnog i hepato-bilijarnog hirurga.

* Nabavka novih aparata iz oblasti kardiologije 

* Razvoj oftalmološke ordinacije i prerastanje u specijalističku oftalmološku bolnicu, nabavljeni novi aparati i uvedene nove operacije.

* Stacionar za produženu negu i lečenje

– Hronični bolesnici
– Stara i iznemogla lica – gerijatrija
– Palijativno lečenje svih kategorija najtežih bolesnika. 

Dostava hrane u Nišu