OrthoSmile

Specijalistička stomatološka ordinacija OrthoSmile

ul. Dragiše Cvetkovića 25, 18000 Niš
+381 63 856 33 88

“OrthoSmile” je specijalistička stomatološka ordinacija iz oblasti ortopedije vilica (ortodoncije) koja pruža i usluge iz estetske i restorativne stomatologije, parodontologije, stomatološke protetike i oralne hirurgije.

Naše usluge:

Fiksni i mobilni ortodonski aparat

Svaka nepravilnost položaja zuba i vilica može biti korigovana fiksnim (self-ligating i klasični sistemi metalnih i estetskih bravica) ili mobilnim ortodonskim aparatima u odgovarajućem uzrastu. Za ortodonciju nikad nije kasno!

Tretmani laserom

Laserom se tretiraju zubi u lečenju, saniraju paradontalni džepovi bez upotrebe antibiotika, radi preprotetska priprema, leče afte, hirurški uklanjaju uvečane resice usana i jezika i radi remodeliranje desni. Izlečenje i sam postoperativni tok nakon određenih terapijskih procedura postaju značajno kraći, bezbolniji i uspešniji. Sve u jednoj do tri posete!!!

Preventivna, restorativna i estetska stomatologija

Ultrazvučno uklanjanje kamenca, peskarenje i poliranje zuba su potrebni preventivno i pre bilo koje stomatološke intervencije. Savremenim postupcima u lečenju karijesa kod dece i odraslih i primenom estetskih materijala Vaši zubi će sinuti novim sjajem! Zamenite stare plombe novim, ne samo iz estetskih već prvenstveno zdravstvenih razloga!

Protetske nadoknade i oralna hirurgija

Nadomeštanje izgubljenih zuba putem implanta, fiksnih (zikonia, bezmetalni i metalokeramički mostovi i krune) i mobilnih protetskih nadoknada (totalne i parcijalne, akrilatne i skeletirane proteze) će učiniti da zaboravite da su Vam nekada nedostajali zubi!

Vaš stomatolog
Maja Stošić
Dr sci.stom.spec.ortpedije vilica
+381 63 856 33 88