Specijalistička pedijatrijska ordinacija "Medica"

Jovana Skerlića 3, lokal 6
18 000 Niš

018 523 371
018 410 03 71
063 106 64 96

e-mail kontakt

Specijalistička pedijatrijska ordinacija “Medica”  brine o zdravlju i bolesti dece od rođenja do navršene 18. godine.

Ordinacija je osposobljena i za rad sa decom koja imaju probleme disajnog sistema i alergije. Vaše poverenje neće biti iznevereno, dugogodišnje iskustvo lekara i stručnost, kao i ljubazno medicinsko osoblje u službi su zdravlja vašeg deteta.

Želja za inovacijama u pedijatriji i pedijatrijskoj pulmologiji i razlog je učešća na domaćim i medjunarodnim kongresima i konferencijama u pedijatriji, čije se zvanične preporuke primenjuju u radu ordinacije.

Ono što čini posebnom privatnu dečiju ordinaciju Medica, jeste da se dete ne oseti ugroženo ili uplašeno u njoj, da ne bude anonimno i da ima onoliko vremena koliko je potrebno za rešavanje problema sa kojim dolazi.

Dr Spomenka Kovačević je pedijatar sa dugogodišnjim iskustvom, obzirom da je magistar dečije pulmologije u ordinaciji se zbinjavaju deca koja imaju problema sa disajnim sistemom i alergijama.

Stručan tim lekara specijalističke pedijatrijske ordinacije Medica sa zadovoljstvom pristupa svom poslu, jer je zdravlje dece na prvom mestu. Velika posvećenost pruža se i deci sa posebnim potrebama. Na čelu sa dr Spomenkom Kovačević – pedijatarom i magistrom pulmologije, prisutni su i:

– dr Andjica Petrović – specijalista pedijatar,
– Renata Petrović , pedijtrijska sestra- tehničar,
– Ina Vasković-Marković, pedijatrijska sestra-tehničar,
– dr Sladjana Rančić – specijalista pedijatar,
– prof dr Ljiljana Šaranac – pedijatar-endokrinolog , izvrstan poznavalac dečjih endrokrinih bolesti i problema (rast i razvoj, štitna žlezda, dijabetes kod dece, hipofiza, nadbubreg) i
– prof dr Gordana Kostić – pedijatar-hematolog dugo godina posvećena deci sa bolestima krvnog sistema, takodje izvrstan poznavalac hematologije.
– prof. Gordana Kostić – specijalista pedijatar, subspecijalista hematolog,
– dr sci. med. dr Katarina Milošević, specijalista pedijatar, subspecijalista alergolog i klinički imunolog,
– prof. Branimir Nestorović, specijalista pedijatar, subspecijalista pulmolog

Vaše dete je u bezbednim rukama !

Radno vreme ordinacije:
Ponedeljak – petak 10h – 20h
Subota 9h – 14h

Global digital clinic