Jovana Ristića 2a/k2 (zgrada Aleksandrija)
18000 Niš, Srbija

060 35 444 19
062 85 33 779
018 42 87 700

e-mail kontakt
www.aleksandrija.edu.rs

 

Škola stranih jezika i prevodilačka agencija “Akademija Aleksandrija” nakon skoro 4 godine postojanja, prolaženja kroz nekoliko faza razvoja, shvatili smo koji je najbolji način za usvajanje jezika. Kao najvažnije izdvajamo prilagođavanje vama i vašim potrebama u skladu sa našim pravilima i strukturom kurseva.

Na raspolaganju su vam preko 10 jezika, grupna i individualna nastava, specijalizovani, ubrzani i tematski kursevi. Naša politika ogleda se u stvaranju kvalitetnih i dugoročnih odnosa, pa su timski duh i dobro raspoloženje odlika svih zaposlenih.

Na putu ka ostvarenju naše misije, ne bismo mogli bez vas, koji i sami morate puno raditi i truditi se kako biste stekli praktično upotrebljivo znanje jezika.

Kada posle višemesečnog zajedničkog iskustva zadovoljni polaznici izađu sa naših kurseva, ostvare svoje želje u kojima smo i mi imali udela, ostaju reči zahvalnosti koje nas ispunjavaju ponosom. Završavamo jednu etapu i započinjemo novu sa svakim novim kursom, sa svakim novim polaznikom.

– Kurs Engleskog jezika
– Kurs Nemačkog jezika
– Kurs Norveškog jezika
– Kurs Švedskog jezika
– Kurs Italijanskog jezika
– Kurs Turskog jezika
– Kurs Grčkog jezika
– Kurs Francuskog jezika
– Kurs Ruskog jezika
– Kurs Španskog jezika

Prevodilačka agencija Akademija Aleksandrija je na usluzi za sve vrste prevoda na nekoliko svetskih jezika – overeni, bez overe, stručni i ostali.